K Kapa Gość Luty 13, 2013 #1 Mam problem bo gdy wchodzę na server Tf2 zacina mi się myślalem ze to tylko mała zacinka a wiec czekałem i tak 2 g i nic HELP??
Mam problem bo gdy wchodzę na server Tf2 zacina mi się myślalem ze to tylko mała zacinka a wiec czekałem i tak 2 g i nic HELP??
L Losdamiano Gość Luty 13, 2013 #2 Re: PROBLEM Prawy na TF2 na liście, właściwości i dalej nie pamiętam dokładnie ale raczej pliki lokalne i opcja weryfikuj pliki lub sprawdz spojność gry.
Re: PROBLEM Prawy na TF2 na liście, właściwości i dalej nie pamiętam dokładnie ale raczej pliki lokalne i opcja weryfikuj pliki lub sprawdz spojność gry.
S Sephareth Gość Czerwiec 23, 2013 #3 Re: [Problem]Team Fortress 2 Steam>Biblioteka>Team Fortress 2>Właściwości>Pliki lokalne>Sprawdź spójność plików gry... Jeżeli nie pomoże Steam>Biblioteka>Team Fortress 2>Usuń zawartość lokalną. I po usunięciu pobierz jeszcze raz.
Re: [Problem]Team Fortress 2 Steam>Biblioteka>Team Fortress 2>Właściwości>Pliki lokalne>Sprawdź spójność plików gry... Jeżeli nie pomoże Steam>Biblioteka>Team Fortress 2>Usuń zawartość lokalną. I po usunięciu pobierz jeszcze raz.