Problem z savem w Risen 2

B

BlonDGreg

Gość
Witam, mam pewien problem z saveami w Risenie 2. Chodzi o to, że mam save z pierwszej gry w której jestem na wybrzeżu ostrzy. Chciałem przenieść stary save do katalogu z grą - zmieniłem plik mountlist_packed i stworzył się folder z saveami, ok ale to nic nie pomogło, gra nadal nie widzi starego zapisu gry. Jest na to jakaś rada ?

Witaj! Zrozumiałem, że masz problem z przeniesieniem starych zapisów gry w Risen 2. Spróbujmy to rozwiązać.

1. Sprawdź lokalizację zapisów gry: Upewnij się, że przeniosłeś pliki zapisów do prawidłowego folderu. Zazwyczaj powinno to być w dokumentach użytkownika w katalogu Risen 2\Saves. Sprawdź, czy ścieżka jest poprawna i że pliki są rzeczywiście w tym folderze.

2. Zgodność wersji gry: Czasami zapisy z różnych wersji gry mogą nie być kompatybilne. Upewnij się, że wersja gry, w którą teraz grasz, jest taka sama jak ta, z której pochodzi zapis. Możesz sprawdzić, czy są dostępne aktualizacje gry lub czy instalowałeś jakieś mody, które mogą wpływać na zapisy.

Mam nadzieję, że te wskazówki pomogą! Jeśli problem nadal się utrzymuje, może warto sprawdzić ustawienia gry lub ewentualnie skontaktować się z pomocą techniczną producenta.

Back
Do góry