Cześć
Mam problem od jakiegoś czasu. Mam laptopa firmy Acer F-15. Jest to dobry komputer do grania w gry,
ma Intel Core i7-7500U 2,7 GHz z turbo boostem do 3,5GHz.
Karta graficzna to Nvidia GeForce 940MX z 2 GB
4GB RAM DDR4
i dysk SSD 128GB + 1 TB HDD.
Odrazu mówię że komputer wcale się nie nagrzewa tak wiem dziwne, ale taka prawda...
Gry strasznie się zacinają takie GTA 5 czy, fortnite. ustawienia takie aby byly conajmniej 60-50 fps'ów.
Dziwi mnie to że w csa gram i mam stałe 150 fps a w lolu są również spadki i zacinki jak w gta czy fortnite...
Proszę o szybką pomoc, bo wiecie niedługo na podlasiu ferie a trzeba bedzie cos robic :D.
--- Post updated ---Mam problem od jakiegoś czasu. Mam laptopa firmy Acer F-15. Jest to dobry komputer do grania w gry,
ma Intel Core i7-7500U 2,7 GHz z turbo boostem do 3,5GHz.
Karta graficzna to Nvidia GeForce 940MX z 2 GB
4GB RAM DDR4
i dysk SSD 128GB + 1 TB HDD.
Odrazu mówię że komputer wcale się nie nagrzewa tak wiem dziwne, ale taka prawda...
Gry strasznie się zacinają takie GTA 5 czy, fortnite. ustawienia takie aby byly conajmniej 60-50 fps'ów.
Dziwi mnie to że w csa gram i mam stałe 150 fps a w lolu są również spadki i zacinki jak w gta czy fortnite...
Proszę o szybką pomoc, bo wiecie niedługo na podlasiu ferie a trzeba bedzie cos robic :D.
Myślałem że to wina zawalonego dysku ssd, pousuwałem niektóre pliki niepotrzebne i dalej tak samo ;(.