Jakiego macie Antywirusa

Dla mnie jak coś jest za darmo czyli za 0 to jest już samo w sobie jakieś słabe. Miałem kilka darmowych antywirów(komp mi zaczął mulić) przeskanowałem antywirem swoim darmowym AVG i nic nie wykrył a później przeskanowałem takim lepszym płatnym Gdata i już kilka się trojanów powykrywało.

U siebie na każdym urządzeniu właśnie mam takiego antywirusa jak po prostu Nod 32, jest to dla mnie zdecydowanie najlepszy program do ochrony przed wszystkim wirusami i innymi trojanami ; ) po prostu mam go na tablecie a także również na kompie i na fonie : )

Raz w roku to przeboleję i po prostu kupię sobie płatnego antywirusa tutaj postawiłem na Kasperskiego - po tym jak używałem avg to po prostu ręce opadają wirusy mi połapał i musiałem jeszcze później z Kaspersky Rescue Disk korzystać i uniknełem formatu

Chwalicie tak tego Kasperskiego a jeśli o mnie chodzi to on na kompie zamula i w dodatku jest płatny co mi się nie podoba..Ja u siebie w Windowsie mam po prostu Comodo i jestem z tego bardzo zadowolony

To się nie zdziw jak później po korzystaniu z neta przy tym antywiursie połapiesz jakieś wirusy czy trojany : D co może być dobrego jak jest za friko eehh Ja akurat nie korzystam z Kasperskiego (chociaż wiem jeden z najlepszych antywirusów)ale po prostu korzystam z innego płatnego a dokładniej Nortona

Dla mnie też większe bezpieczeństwo to płatny antywirus i jeśli o mnie chodzi to po prostu ja bardzo często korzystam z takiego jak właśnie Gdata - jest on dla mnie bardzo dobry bo po prostu ma on chyba 2 jakby to powiedzieć systemy skanujące bo chyba swój antywirus i jeszcze dodatkowo taki chyba z Avasta - poprawcie mnie jak się mylę.

Według mnie AVG jest jednym z najlepszych antywirusów, ja go mam i nie narzekam, avast nic nie robi...

Myślę właśnie, że AVG nie jest dobrym antywiurusem bo niestety on może bardzo dużo przepuścić jakiś wirusów i trojanów ; // jak ktoś chce mieć optymalną ochronę to akurat mu się się zastanowić nad zakupem płatnego z tej trójki - Gdata, Norton, Kaspersky. Ja mam Gdate i jest bardzo dobry

Kaspersky solidny pakiet ale ja nie lubię kraju tego skąd pochodzi i dlatego nie używam go : dd Używam takiego bezpłatnego antywirusa bo nie chcę płacić za programy jakieś, które i tak do końca nie będą gwarantowały bezpieczeństwa heeeh Mam Comodo i jest super nic się nie zawiesza i nawet mi nie muli ; )) jak chcę porządnie przeskanować kompa instaluję Nortona w wersji trial i skanuję : DD

Ja to mam Noda 32 : ) bardzo fajnie mi się z niego korzysta i jestem już wierny temu programowi od bardzo dawna zleciało parę lat nawet - pamiętam nawet te wersje jak 3 i 4 : D w tamtych czasach też to był najlepszy pakiet. W porównaniu do innych antywirusów płatnych on wychodzi najtaniej i jest to dla mnie dobra opcja

od zawsze korzystam z avasta i nigdy nie miałem żadnych problemów z wirusami itp. - jest darmowy, prosty w obsłudze i nie spowalnia komputera

Co do Avasta to się tylko w jednym zgodzę, że jest darmowy i koniec z dobrymi stronami tego pakietu..Jest bardzo dziurawy nie radzi sobie przecież w necie nawet z tym spamem na poczcie..Już lepiej korzystać z innych bezpłatnych jak chociażby Comodo czy też nawet Avira jakaś : )

Nigdy Cie nie zawiódł to coś Ci powiem - spróbój sobie przeskanować teraz kompa jakimś porządnym programem antywirusowym (polecam Ci Nortona lub Kasperskiego) i zobaczysz czy jakieś trojany nie skrywają się właśnie na twoim kompie : D ja też byłem zadowolony z avastu ale tylko do czasu kiedy nie przeskanowałem go sobie Kasperskim : D

Dobra dobra tak się mówi o tych antywirusach często i gęsto na każdych forach co sobie przeglądam...Stop, jeśli macie dylemat i nie wiecie który jest najlepszy to radzę odwiedzić 2 takie strony z testami antywirów - av comparities oraz av test. Jedyne rzetelne rankingi w sieci. : ) sam używam Nortona.

Faktycznie są tam bardzo dobre testy i patrzę to są rzetelne bo nikt tego nie sponsoruję. Właśnie ten mój antywirus bezpłatny jakim jest Avira nie stał aż tak bardzo beznadziejnie i są zdecydowanie gorsze; )) teraz już chyba po tym przejrzeniu testów przerzucam na coś takiego jak płatny Norton antywiurus.

Do darmowych nie mam przekonania bo co może być dobrego skoro jest takie tanie co i darmowe..Dosłownie nic, nothing i zero null..Jak ktoś chce prawdziwą ochronę to musi po prostu jakoś się tak zastanowić trochę bardziej nad płatnymi programami i używać takiego jak ja potężnego Gdata

Back
Do góry