Mamy tutaj pro graczy Frotnite? Jeżeli Twoje ratio na solo wynosi powyżej 10% to dobrze trafiłeś!
Fortnite for fun #SkillCustomCEE to cotygodniowe wydarzenie organizowane przez Epic Games. W każdy wtorek o o godzinie 20:00 odbywają sie customowe mecze w których udział mogą wziąć tylko najlepsi gracze z regionu.
Aby dostać zaproszenie należy:
Fortnite for fun #SkillCustomCEE to cotygodniowe wydarzenie organizowane przez Epic Games. W każdy wtorek o o godzinie 20:00 odbywają sie customowe mecze w których udział mogą wziąć tylko najlepsi gracze z regionu.
Aby dostać zaproszenie należy:
- posiadać win ratio +10% (na solo)
- posiadać +50 wygranych meczów (na solo)
- uzupełnić formularz zgłoszeniowy (link)
FAQ
* Jak to działa?
Zbieramy najlepszych graczy z centralnej i wschodniej Europy na dedykowanym serwerze. W trakcie turnieju podajemy im hasło dzięki któremu mogą dołączyć do tej samej gry.
* Jak mogę dołączyć?
Wypełnić formularz i bądź aktywny na Discordzie abyśmy mogli skontaktować się z Tobą gdy zostaniesz zakwalifikowany.
* Czy mogę strimować grę?
Jasne! Użyj w tytule hashtagu #SkillCustomCEE.
* Ile trwa event?
Około dwóch godziny (trzy mecze).
* Ilu graczy dostanie zaproszenia?
Zamkniemy rejestracje przy 120 graczach spełniających kryteria. Później sporadycznie będziemy otwierać zapisy lub stworzymy listę oczekujących.
* Czy są jakieś nagrody?
Nie, gramy to dla zabawy i sławy! Ale obserwujemy i będziemy starać się wychwycić najlepszych graczy z całej Europy.
* Co dalej?
Zaczynamy od meczów solo i duo jednak w przyszłości chcemy przetestować też squady. W naszych planach mamy stworzenie wyższych poziomów umięjętności (win ratio +10%, +20% itd.) i wiele więcej
* Mam problem
Skontaktuj się z [email protected]
Attachments
Spis treści
Więcej artykułów o podobnej tematyce