Test Drive

T

TheVolmen

Gość
Witam ! mam pytanie czy jest jakis sposób w grze Test Drive Unlimited na wyłaczenie błysczenia i usunieca troche dzrzew i roślin poniewarz gra chdzi w miare dobrze ale jak dla mnie nie jest to pożądany efekt

Jest taka możliwość lecz ja teraz Ci dokładnie nie powiem wiem ze w folderze z gra trzeba usunąć jakieś pliki i radzę Ci je zapisać zanim usuniesz, bo w necie nie znajdziesz ich jak będziesz chciał mieć znów liście itp. Może Ci ktoś tutaj powie jaki plik trzeba usunąć, ale radzę Ci poszukać w wujku google tam będzie to ładnie opisane.

To z liśćmi to już dawno zrobiłem kiedys był taki poradnik że można było usuwac rosliny i drzewa ale w wujku google nie moge tego znaleść pomoże ktos

1. Zmień nazwę folderu Details (#:\...\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk) na Bak_Details. Usunie to latające po wyspie śmieci takie jak liście, gazety i inne duperele. ( chyba ze o tym mowa powyzej )

2. UWAGA! Ten trik może być uznany za cheat! Nie wywala gry itp. ( czyli nie graj na tym w multi )
Aby USUNĄĆ ruch uliczny zmień nazwę folderu Traffic (#:\...\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules) na Bak_Traffic. Ułatwi to grę i wzrośnie poziom FPS.

Poza tym radze pokombinowac z kamerami, na niektórych będzie Ci lepiej działac na niektórych gorzej ( najgorzej jest z kokpitu )

Dobra Dziekuje ale wszystko co napisaliście już maiłem zrobione . Wystarczyło zmniejszyc troszke grafike i chodzi miud malina :p

ja chciałbym dodać że usunąłem ruch uliczny i nie zapisałem pliku :D Teraz jak gram na multi to mnie od czitów czasem wyzywają :/

Heh dobre ale wiesz że możesz dostać bana i przechodzić od nowa gre ? . A mam pytanie czy ty też posiadasz koma z epoki lodowcowej ?

Witaj! Jeśli chcesz poprawić wydajność gry Test Drive Unlimited, możesz spróbować kilku rzeczy, aby zmniejszyć efekt błyszczenia i ilość roślinności:

1. Dostosowanie ustawień graficznych: Wejdź w ustawienia gry i spróbuj obniżyć poziom szczegółowości grafiki, cieni i efektów świetlnych. Czasami wyłączenie zaawansowanych efektów graficznych, takich jak antyaliasing czy HDR, może znacząco poprawić wydajność.

2. Modyfikacja plików gry: Niektórzy gracze tworzą mody lub edytują pliki konfiguracyjne, aby dostosować grafikę do własnych potrzeb. Poszukaj w katalogu gry plików konfiguracyjnych, które mogą pozwalać na dalsze dostosowanie grafiki. Pamiętaj jednak, aby wykonać kopię zapasową oryginalnych plików przed wprowadzeniem zmian.

Mam nadzieję, że te wskazówki Ci pomogą!

Back
Do góry