Stalker 2

Składanie komputera do gier

• Thread starter Thread starter Frestil
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
F

Frestil

Gość
Zastanawiam się nad kupnem/złożeniem nowego komputera stricte do grania. Zależy mi by był w stanie udźwignąć najnowsze tytuły w zadowalających (najlepiej najwyższych) ustawieniach no i komfortowej płynności, ważne też żeby nie był to komputer któremu za chwilę będę musiał wymieniać bebechy, ma starczyć na dłużej no i być lepszy od mojego obecnego.Na razie nic nie jest pewne i to tylko takie luźne pytanie więc nie rozpisujcie się co do sprzętu bo póki co interesuje mnie szacowana cena. Słyszałem też że taniej jest komputer złożyć niż kupić, z tym nie będzie problemu bo znam paru ludzi którzy to dla mnie zrobią ;).
Dzięki!

bajt3l napisał:
Nawet tępy łeb kranczera jest mnie skomplikowany niż złożenie kompa.
Dobrze wiedzieć! :)

bajt3l napisał:
I7 - 4820K
32 GB Vengeance
TriSLI GTX TiTan
Asus P9X79 LE
Ale... zrobiłeś dokładnie odwrotnie to o co prosiłem :P. Ile taki sprzęt by kosztował i jakie gry udźwignie w jakich detalach?
(całkiem zielony w tych tematach)

Bajt3l walnął dosyć mocnymi parametrami, więc minimalna cena (która za pewne jest wyższa) to z 5,5k

Nic nie poda a żąda informacji. Nie rozumiem w tym chłopa oraz nie rozumiem po co on to wszystko robi. Musisz się nad tym zastanowić jak tutaj napiszesz posta...nie jest to forum dla kobiet aby się tylko domyślać co tak na prawdę chciałeś nam powiedzieć..Przede wszystkim się zastanów i napisz KONKRETNIE

No wlasnie, ile sama skrzynka?
Nic nie poda a żąda informacji. Nie rozumiem w tym chłopa oraz nie rozumiem po co on to wszystko robi. Musisz się nad tym zastanowić jak tutaj napiszesz posta...nie jest to forum dla kobiet aby się tylko domyślać co tak na prawdę chciałeś nam powiedzieć..Przede wszystkim się zastanów i napisz KONKRETNIE
Zobaczcie na datę poprzednich postów. 13-19 luty 2015. Sam zainteresowany na forum nie był od 4 czerwca...
Jak chcecie pomóc sprawdźcie, czy zainteresowany w ogóle jeszcze tej pomocy potrzebuje.

BTW. Powiedział dokładnie co chciał. Sensowny komputer do grania. Chciał poznać przybliżoną cenę. Więc nie rozumiem Twojego, Katuma oburzenia ;) Pozdrawiam ;)

Haha, mistrz zgasiłeś go swoim bystrym wpisem :) no to pora kończyć na pewno to składanie komputera..skoro nawet sam zainteresowany się nie odezwał. Już nie pamiętam kiedy ja się bawiłem w składanie komputera, na pewno to było lata temu..Jeszcze jak potrzebowałem go pamiętam to GTA Sa :)

Back
Do góry