N NewJam Gość Kwiecień 7, 2012 #1 Witam! Mam zasadnicze pytanie jak dodać klasę do starego Cod Moda ?
Matti Administrator GamesBoard.pl Członek Załogi Administrator 10 5 30 20 15 40 40 10 2 20 10 5 1 Kwiecień 7, 2012 #2 Pytanie przenoszę do odpowiedniego działu.
K Khaligufzelumpernateks Gość Kwiecień 7, 2012 #3 musisz miec poprawny kod zapisany w pliku .sma oraz skompilowany do .amxx, potem wrzucasz na ftp - done,
musisz miec poprawny kod zapisany w pliku .sma oraz skompilowany do .amxx, potem wrzucasz na ftp - done,
N NewJam Gość Kwiecień 7, 2012 #4 Nie nie ja mam tak że otwieram QTM Cod Mod i dodaje tam np po rambo jakieś linijki ale to nie działa.
Nie nie ja mam tak że otwieram QTM Cod Mod i dodaje tam np po rambo jakieś linijki ale to nie działa.
P payac Użytkownik 5 10 5 1 Kwiecień 7, 2012 #5 bo źle dodajesz xD najpierw się naucz trochę pisać w tym kodzie, bo nawet czyjeś rady ci nic nie dadzą //payac
bo źle dodajesz xD najpierw się naucz trochę pisać w tym kodzie, bo nawet czyjeś rady ci nic nie dadzą //payac
O oMISIUo Gość Wrzesień 18, 2014 #7 Wiadomość wygenerowana przez Kid Mod,a. Ten temat został zamknięty przez: oMISIUo Powód zamknięcia: Raczej problem został rozwiązany. //Close Z pozdrowieniami, Administracja Działu AMXX.
Wiadomość wygenerowana przez Kid Mod,a. Ten temat został zamknięty przez: oMISIUo Powód zamknięcia: Raczej problem został rozwiązany. //Close Z pozdrowieniami, Administracja Działu AMXX.