D
Demonek
Gość
Chciałbym zaprezentować program EvolveVPN, będący lepszą odskocznią od LogMeInHamachi - programu emulującego sieć lokalną.
Prosiłbym o przetestowanie tego programu i zamieszczenie swojej opinii w tym temacie.
Mój nick w Evolve'ie: Elorap :twisted:
Ustawienia
Evolve jest specjalnie przystosowany dla graczy, przed postawieniem "party" należy ustawić w co będziecie grać, oczywiście nazwę "imprezy" i to czy "hostujesz" grę prywatną czy publiczną. W razie problemów z ustawieniem(wątpie by takie były)od razu kierujcie je na PW do mnie lub na forum Evolve'a.Co wyróżnia go od Hamachi?
Urokiem Evolve'a jest to że możesz zacząć grę z zupełnie obcym człowiekiem który też chce popykać z kimś w np. Minecrafta w trybie LANu. Jak wiadomo, by pograć z kimś po LANie przy użyciu Hamachi trzeba było znać tą osobę by uprzednio podać jej nazwę czy passy do sieci. Możliwe jest uzyskanie dostępu do programu z poziomu gry(coś jak Steam). Po odpaleniu gry podczas działania programu - gra od razu pojawia się w naszej bibliotece co jest ciekawym rozwiązaniem. Jest również oglądać nadawane streamy via Twitch.Podsumowanie
Ostatecznie program EvolveVPN jest w zupełnie w wyższej lidze niż mój punkt odniesienia LogMeInHamachi.Download
Link do EvolveVPN(wymagane założenie konta): https://www.evolvehq.com/Prosiłbym o przetestowanie tego programu i zamieszczenie swojej opinii w tym temacie.
Mój nick w Evolve'ie: Elorap :twisted: