Problem z The Sims 4

• Thread starter Thread starter Heisenberg
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
H

Heisenberg

Gość
Mam problem z grą The sims 4. Gra nie chce się uruchomić. Działało wszystko dobrze do czasu, aż AVG uznał to za wirusa. Usunąłem i zainstalowałem na nowo, ale nadal nie działa. Da się coś zrobić? ;)

Gra oryginalna mi nie chciała działać, a nieoryginalna działała kilka dni.

c7cbd29f6e79.png

Heisenberg napisał:
Gra oryginalna mi nie chciała działać, a nieoryginalna działała kilka dni.
A ty wiesz, że nie popieramy piractwa? :ugeek: Zapewne pisząc "oryginalna" miałeś na myśli grę pożyczoną od kolegi, a "nieoryginalna" to ta z torrentów. Cóż, w obu przypadkach gra nielegalna, czyli tzw. "pirat". :P

Niech ten, kto nigdy nie ściągnął pierwszy rzuci dyskiem twardym :D A tak serio to tłumaczenie epickie -oryginalna gra nie działała, więc zamiast lecieć odzyskiwać pieniądze to ściągnąłem pirata :D No wybitne. Bo ściemniać też trzeba umieć, o.

Rozumiem, że gra The Sims 4 sprawia Ci problemy. Oto kilka kroków, które mogą pomóc:

1. Dodaj wyjątek w AVG: Spróbuj dodać folder z grą do listy wyjątków w AVG. To powinno zapobiec ponownemu oznaczaniu gry jako wirusa. W ustawieniach AVG znajdziesz opcję dotyczącą dodawania wyjątków.

2. Sprawdź integralność plików gry: Jeśli używasz platformy takiej jak Origin, Steam czy EA App do uruchamiania gry, skorzystaj z opcji sprawdzania integralności plików gry. Dzięki temu platforma pobierze brakujące lub uszkodzone pliki.

Mam nadzieję, że te wskazówki pomogą Ci rozwiązać problem. Jeśli masz inne pytania, chętnie pomogę!

Back
Do góry