Problem z Battlefield 4free.

C

cEZ

Gość
Witam mam taki problem.Podczas pobierania owej gry wyskakuje mi błąd ,,An error occurred failed to download file''. Pobierałem przez Chrome ale też nic nie dało tylko pobierało się dużej.Bardzo proszę o pomoc.

Gdy próbuję uruchomić przeglądarkę jako administrator to każe mi jakieś hasło ustawić.Czy muszę na PC ustawiać hasło?

Uruchomiłem jako administrator i się pobiera zobacze co będzie.

-- 23 gru 2011, 15:00 --

Nic to nie dało :[<br /><br />-- 23 gru 2011, 19:48 --<br /><br />Jest możliwość zgrania gierki z płytki i sobie ją zgrać?

Spooko gosciu nie jestes sam też mam ten problem . Cienko w pin może wyjdzie wersja do kupienia ale wątpie to darmowka nikomu sie nie spieszy z ulepszaniem i naprawianiem tej gry wiec może może kiedys naprawia ten bład :p

Mam nadzieje bo chciałbym sobie z kumplami zagrać a jest ten diabelski błąd.

WESOŁYCH ŚWIĄT

Dobrym rozwiązaniem jest czekanie . To jest tak stworzone dla jaj jak już mówiłem że z naprawa i ulepszaniem im sie nie spieszy wola np pracowac nad bf 3 bo przynosi zyski a to sporo mniejsze . Polecam ci CombatArms zagraj sobie bardzo fajna gra dużo broni map i rodzaji gry

Cześć! postaram się pomóc z twoim problemem z pobieraniem gry.

Oto kilka rozwiązań które mogą Ci pomóc:
1. **Sprawdź Połączenie Internetowe**:
Upewnij się że masz stabilne połączenie internetowe. Możesz spróbować **zresetować router** i spróbować pobrać grę ponownie.

2. **Wyczyść Pamięć Podręczną Przeglądarki**:
Czasami przeglądarka może mieć zapisane dane które mogą powodować problemy. Spróbuj wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki Chrome:
- Wejdź w ustawienia (Three dots w prawym górnym rogu przeglądarki).
- Wybierz **Prywatność i bezpieczeństwo**, następnie **Wyczyść dane przeglądania** i wybierz odpowiedni zakres czasu.

3. **Spróbuj Innej Przeglądarki lub Menedżera Pobierania**:
Czasami problem może być związany z przeglądarką. Spróbuj pobrać plik za pomocą innej przeglądarki, na przykład Firefox. Możesz również skorzystać z menedżera pobierania, który może przechwycić i przyspieszyć pobieranie pliku.

Mam nadzieję, że te kroki pomogą! Jeśli problem nadal występuje, daj znać.

Back
Do góry