Pójdzie unturned?

N

NeQueRuŚ

Gość
Cześć,

Zastanawiam się czy na moim notebooku (wiem, że słaby, ale co sie spodziewać po notebooku?) :

CPU : Intel Pentium 4 3,06 GHZ
GPU : GeForce 6600
RAM : 1GB DDR

Pójdzie na najniższych? xd

@Redux @Mikasa

@Magiczny Szampon Zagłady niby biorąc na logikę tak, ale tutaj masz wymagania tych gier z ich oficjalnych stron :

TF2 :

• System operacyjny: Windows® 7 (32/64-bit)/Vista/XP (jest)
  • Procesor: 1.7 GHz Processor or better (jest)
  • Pamięć: 512 MB RAM (jest)
  • DirectX: Wersja 8.1 (jest)
  • Sieć: Szerokopasmowe połączenie z internetem (jest)
  • Miejsce na dysku: 15 GB dostępnej przestrzeni (jest)
  • Dodatkowe uwagi: Mouse, Keyboard (jest)
LoL :

• Procesor 2GHz (jest)
  • 1 GB RAM (Windows Vista i 7 - 2 GB RAM lub więcej) (Vista, 1GB)
  • 8 GB dostępnej przestrzeni na dysku (jest)
  • Karta graficzna kompatybilna z Shader 2.0 (jest)
  • Rozdzielczość ekranu do 1920x1200 (jest)
A więc popatrz teraz na wymagania tych gier i na moją specyfikacje - nadal twierdzisz, że nie pójdzie?

@NeQueRuŚ Powiedz mi czy to są wymagania zalecane czy minimalne bo to co jest na "papieże" nie musi być rzeczywistością bo sam w wielu przypadkach przejechałem się na ustawieniach "zalecanych" przez dewelopera. Ale od kiedy mam "bestię" to najnowsze produkcje przedemną klękają. I tak jak już powiedziała reszta i ja sam w tym poście nie sugeruj się aż tak na "zalecanych" ustawieniach.

@NeQueRuŚ Powiedz mi czy to są wymagania zalecane czy minimalne bo to co jest na "papieże" nie musi być rzeczywistością bo sam w wielu przypadkach przejechałem się na ustawieniach "zalecanych" przez dewelopera. Ale od kiedy mam "bestię" to najnowsze produkcje przedemną klękają. I tak jak już powiedziała reszta i ja sam w tym poście nie sugeruj się aż tak na "zalecanych" ustawieniach.

@Magiczny Szampon Zagłady To są wymagania minimalne, ja też niczego więcej nie oczekuję od notebooka bo od grania na ultra mam kompa a notebooka używam tylko w sql, poza domem itp. więc tylko chciałem się dowiedzieć czy w tf'a i ewentualnie lola na tych najniższych popykam ;)

Back
Do góry