N NeQueR Gość Luty 28, 2016 #3 Mam 1 minute, odpaliłem gre po czym mnie wywaliło (sprzęt nie spełnia wymagań) XD
N NeQueR Gość Luty 28, 2016 #6 Ephixi4 napisał: 287 z czego około połowa to otwarty workbench :P Kliknij aby rozwinąć... Workbench ? A nie workshop? Za dużo minecraftów :P
Ephixi4 napisał: 287 z czego około połowa to otwarty workbench :P Kliknij aby rozwinąć... Workbench ? A nie workshop? Za dużo minecraftów :P
E Ephixi4 Gość Luty 28, 2016 #7 NeQueR napisał: Workbench ? A nie workshop? Za dużo minecraftów :p Kliknij aby rozwinąć... komenda - 'workshop_workbench' , napisałem workbench żeby ludzie nie myśleli, że chodzi o workshop gdzie ogląda się opublikowane już skiny ;) A w MC nie grałem już od lat :P
NeQueR napisał: Workbench ? A nie workshop? Za dużo minecraftów :p Kliknij aby rozwinąć... komenda - 'workshop_workbench' , napisałem workbench żeby ludzie nie myśleli, że chodzi o workshop gdzie ogląda się opublikowane już skiny ;) A w MC nie grałem już od lat :P
S Skaver Gość Luty 29, 2016 #10 1,234h a skinów jak było mało tak jest. Najlepszy skin - AWP Asiimov <---- dla niektórych to i tak dużo
1,234h a skinów jak było mało tak jest. Najlepszy skin - AWP Asiimov <---- dla niektórych to i tak dużo