Pierwszy raz-zamówienie sprzętu.

• Thread starter Thread starter ZanikającyPRL
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Z

ZanikającyPRL

Gość
Siemka,jak dotąd kupowalem kompy i tv tylko w miastach w sklepach.Jednakże stworzony mam zestaw na techplanet.pl i teraz tak Niech mi ktoś wytłumaczy co mam tu wypelnic nie wiem oco chodzi z faktura jesli zamawiam dla samego siebie -.- Nie mam Nip'u.I na dole w danych dostawy nie mam firmy jak to wypelnic all? i Najwazniejsze jak wygląda zamówienie kompa i płacenie przy odbiorze w domu listonoszowi? i czy musze jakies karty podawac bo nie mam nic co zwiazane z bankiem nawet konta.I czy moge to zamówić?
TUTAJ JEST LINK:

https://techplanet.pl/zamowienie/785e08 ... ontaktowe/

Link nie działa, i nie listonosz tylko kurier. Przyjdzie z wielką paczką (Komputerem) i dasz mu po prostu pieniądze do ręki. Wcześniej przy jego obecności przelicz czy się zgadza.

InsertW napisał:
Link nie działa, i nie listonosz tylko kurier. Przyjdzie z wielką paczką (Komputerem) i dasz mu po prostu pieniądze do ręki. Wcześniej przy jego obecności przelicz czy się zgadza.

Mi działa link ;O

Ok,czyli wypełniam dane adresowe i nie musze zadnych kont bankowych podawać?? tylko adres on przychodzi i daje mu kase a on sprzet.I czy 2300zł weźmie? -.-

Małoobeznany jestem z tym.. :ugeek:

Tak i weźmie tyle ile jest już ustalone. PS. Może jesteś ciągle zalogowany, a osoby 3 nie mają do tego dostępu?

InsertW napisał:
Tak i weźmie tyle ile jest już ustalone. PS. Może jesteś ciągle zalogowany, a osoby 3 nie mają do tego dostępu?
hmm no racja :D
czekajcie zrobie zdjęcie i wstawie pod tematem tego.

1. Przyjedzie do Ciebie kurier z paczką
2. Otwórz paczkę i zobacz czy wygląda to to jak Twój przyszły komputer a nie np. worek ziemniaków z Biedronki
3. Jeśli się zgadza, zapłać kwotę jaka jest na fakturze (czyli te 2300zł)
4. Jeśli komputer nie będzie działał lub zobaczysz uszkodzenie to zgłoś to tego samego dnia kurierowi i sprzedawcy
5. Jeśli wszystko będzie okej to schowaj fakturę w miejsce o którym nie zapomnisz bo będzie to dokument ważny w przypadku zgłaszania awarii sprzętu za jakiś czas

W sumie więcej nie ma tutaj do wyjaśniania ;D

Matti napisał:
2. Otwórz paczkę i zobacz czy wygląda to to jak Twój przyszły komputer a nie np. worek ziemniaków z Biedronki
U Mnie przyszedł tak zapakowany że go 15 minut odpakowywałem ; D ale to dobrze, tylko na plus.

W sumie juz wszystko kapie,nie zauwazylem ze NIP nie ma gwiazdki i pomyslalem o kurde ciezko bedzie... :lol:

Już wszystko jasne w sprawie kuriera :mrgreen:
Temat do zamknięcia.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry