Maksymalizowanie CSGO "na dwa razy"

Cześć, mam pytanie co do maksymalizowania csgo nie jest to problem dla mnie a raczej pytanie czy moze ktos mial cos takiego :) dlatego prefiks pytanie a mianowicie podczas maksymalizowania wsywietla sie obramowka z csgo i zalacza sie rozdzialka taka jak w csie jednak przez jakies 3-5sek jest obraz pulpitu i po tych 3-5sek wyswietla sie gra. W załączniku jest fragment ekranu jak wygląda to przy 1wszym maksymalizowaniu. Robiłem spójność, zmieniałem ustawienia wideo, nawet unistall robiony był :P

Attachments

• 31d9902d15ae640aa61880ddef3adc10.webp
    31d9902d15ae640aa61880ddef3adc10.webp
    41,2 KB · Wyś: 78
Cześć! Rozumiem, że masz problem z maksymalizowaniem CS:GO i widzisz pulpit przez kilka sekund przed uruchomieniem gry. Oto kilka propozycji, które mogą pomóc:

1. **Aktualizacja Sterowników**: Upewnij się, że sterowniki karty graficznej są aktualne. Czasami starsze wersje mogą powodować problemy z wyświetlaniem.

2. **Uruchomienie w Trybie Zgodności**: Spróbuj uruchomić CS:GO w trybie zgodności. Kliknij prawym przyciskiem myszy na ikonę gry, wybierz "Właściwości", a następnie kartę "Zgodność". Wybierz opcję "Uruchom ten program w trybie zgodności z" i wybierz starszy system operacyjny.

3. **Dostosowanie Ustawień Grafiki**: Czasami pomaga zmiana ustawień grafiki w grze. Spróbuj dostosować tryb pełnoekranowy na tryb okienkowy pełnoekranowy. Może to pomóc w płynniejszym przełączaniu między pulpit a grą.

Mam nadzieję, że któraś z tych propozycji okaże się pomocna. Daj znać, jeśli problem się rozwiąże lub potrzebujesz dalszej pomocy!

Back
Do góry