Origin Access.

• Thread starter Thread starter Ephixi4
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
E

Ephixi4

Gość
Nie wiem czy słyszeliście, ale powstało coś takiego jak Origin Access.

W skrócie - za 15 złotych miesięcznie można grać w kilkanaście tytułów, między innymi BF3, BF4, BF Hardline.

Co o tym myślicie?

Jak dla mnie dla kogoś kto nie ma na razie żadnej z udostępnionych gier to chyba niezła oferta.
Zależy też jakie gry i co jaki czas będą dodawać oraz o ile stanieją dane gry za kilka miesięcy oraz jakie będą promocje.
Za 12 miesięcy abonamentu wyjdzie 180 złotych. Kupno wszystkich gier kosztuje grubo ponad 200, ale też oczywiście nie wszystkich interesują np. Simsy.

Za 12 miesięcy abonamentu wyjdzie 180 złotych. Kupno wszystkich gier kosztuje grubo ponad 200, ale też oczywiście nie wszystkich interesują np. Simsy.
Z tym ze przy pierwszej opcji gry masz na jakis tam okreslony czas, a jak kupisz to juz jest Twoje na zawsze. Jak dla mnie kupa xD

Z tym ze przy pierwszej opcji gry masz na jakis tam okreslony czas, a jak kupisz to juz jest Twoje na zawsze. Jak dla mnie kupa xD
Tylko na razie nie licząc promocji / przecen za przynajmniej dostępne Battlefield'y płacisz około 240 złotych. Jeżeli chcesz na 100% mieć gry na zawsze to tak, kup je, ale jeśli nie jesteś pewien, chcesz pograć przez jakiś określony czas itp. to za rok abonamentu wyjdzie taniej. + masz dostęp do kilkunastu całkiem niezłych tytułów. :)

Back
Do góry