K
kyoshu
Gość
Witam, ostatnio zacząłem grać w grę Neverwinter Online i jest z nią taki problem że przez pewien czas działa dobrze, potem zaczyna zacinać przez pewien czas nawet gdy na ekranie niewiele się zmienia. Po pewnym czasie znowu wszystko wraca do normy, i tak w kółko. Gram na laptopie a jest to Samsung RC730-S02PL, a dokładniej:
-procesor - Intel Core i5-2410M
-grafika - Nvidia Geforce 540m 2GB + Intel HD Graphics 3000
-ram - 8GB
-OS - Windows 8 Pro
Detale mam ustawione na bardzo niskie, a czytałem że powinno chodzić bardzo płynnie i bez większych problemów i zastanawiam się w czym może być problem. Nie mam podstawki chłodzącej, laptop kupiony 2 lata temu pasta na grafice nie była zmieniana od tamtego czasu, nie wiem czy cokolwiek z tego może być powodem. Sprawdzałem dla pewności czy uruchamia się z dobrą kartą graficzną, odpalałem "ręcznie" z Geforcem. Nie wiem co z tym zrobić, czy tak może być czy to wina czego innego, pomocy :>
-procesor - Intel Core i5-2410M
-grafika - Nvidia Geforce 540m 2GB + Intel HD Graphics 3000
-ram - 8GB
-OS - Windows 8 Pro
Detale mam ustawione na bardzo niskie, a czytałem że powinno chodzić bardzo płynnie i bez większych problemów i zastanawiam się w czym może być problem. Nie mam podstawki chłodzącej, laptop kupiony 2 lata temu pasta na grafice nie była zmieniana od tamtego czasu, nie wiem czy cokolwiek z tego może być powodem. Sprawdzałem dla pewności czy uruchamia się z dobrą kartą graficzną, odpalałem "ręcznie" z Geforcem. Nie wiem co z tym zrobić, czy tak może być czy to wina czego innego, pomocy :>