Napisy na dotacje

P

PMistico

Gość
Cześć, mam pytanie...

Czy ktoś z tu obecnych wie jak zrobić takie napisy jak na załączonym obrazku? (program, plugin, czy strona itp.)
Napisy te zmieniają się automatycznie wraz z dotacją. (interesują mnie tylko te dolne, bo górne wiem jak zrobić)
Z góry Dzięki za pomoc :)

Gdybyś wrzucił przez przypadek, wyedytowałbyś post. Bądź facetem i powiedz że chciałeś się zareklamować. W dalszej części nie wiemy jaki napis?

Wy edytowałem geniuszu. Nie jestem aż tak cienki żeby się reklamować w takiej (poważnej) sprawie. Po prostu napisałem przez przypadek, bo wszystkie linki w moich filmach piszę ręcznie i mi z przyzwyczajenia tak wskoczyło, więc sorry i Pozdrawiam ;)

Niestety moje IQ jest za niskie na nazwanie mnie geniuszem, jest jednak wystarczająco wysokie, żeby wiedzieć jak piszemy poprawnie słowo "wyedytowałem". Pozdrawiam i wybaczam.

Mój komputer taki piękny. Dziękuję mu za automatyczną poprawkę słowa, które poprawnie napisałem.

Może ktoś wie jak zrobić te napisy???

Chodzi mi o te dolne napisy. One się zmieniają automatycznie i nie wiem jak to zrobić, aby się zmieniały automatycznie wraz z dotacją

54368662344210377282.jpg

O te ?
To zależy co twitch obsługuje. Czy czyta tylko html ? Określone komendy ? Nie mam tam konta więc nie wiem.
Czy zmiany jeśli wejdziesz znów pozostają ? Masz je cały czas po wpłacie czy to chwilowe ?

Back
Do góry