M Metafora.e? Gość Listopad 10, 2011 #1 Ja mam : Apollo AH-750 Wpisujcie nazwy a potem można je pooglądać na google :P
J JDabrowsky Gość Listopad 10, 2011 #2 Re: Jakie macie słucachawki ? Mam głośniki Creative (nie pamiętam modelu), słuchawki Creative i jakieś tam muzyczne MusicStore :)
Re: Jakie macie słucachawki ? Mam głośniki Creative (nie pamiętam modelu), słuchawki Creative i jakieś tam muzyczne MusicStore :)
inu Administrator GamesBoard.pl Członek Załogi Administrator 5 30 20 15 10 40 40 2 20 10 5 1 Listopad 10, 2011 #3 A Matti zepsuł carchariasy i teraz nie ma słuchawek :d
L LamerPL Gość Listopad 11, 2011 #4 Ja jadę na takich zwykłych od telefonu ale dobrej firmy ^^ Sony Wiadomo, że takie zwykłe słuchawki są małe a te od nich są o połowę mniejsze :D Bardzo czysty dźwięk ;) Koszt wyniósł mnie 33 zł :>
Ja jadę na takich zwykłych od telefonu ale dobrej firmy ^^ Sony Wiadomo, że takie zwykłe słuchawki są małe a te od nich są o połowę mniejsze :D Bardzo czysty dźwięk ;) Koszt wyniósł mnie 33 zł :>
D d3v Gość Marzec 10, 2012 #8 SteelSeries 4H. Przymierzam się teraz do 5H bo się troche rozpadają ,a Neo na takich grał swego czasu :d głosniki zwykłe 5.1 Creative + podłaczone również porządne 2 od wieży ;]
SteelSeries 4H. Przymierzam się teraz do 5H bo się troche rozpadają ,a Neo na takich grał swego czasu :d głosniki zwykłe 5.1 Creative + podłaczone również porządne 2 od wieży ;]
L Losdamiano Gość Marzec 11, 2012 #9 faziu napisał: Creative fatal1ty hs-800 Kliknij aby rozwinąć... Takie mam, ale kupuje Sennheiser hd 201 + zalman mic.
faziu napisał: Creative fatal1ty hs-800 Kliknij aby rozwinąć... Takie mam, ale kupuje Sennheiser hd 201 + zalman mic.
W Wariat Gość Marzec 11, 2012 #10 Słuchawki A4TECH EVO VHEAD 28 Koszt 34zł ale dobra słuszność :) i wytrzymałe