Jakie gry na mojego kompa.....

J

JokerHard

Gość
Mój Komputer..... :
Intel Core i7 975 Extreme Edition 3,33 GHz
4GB ram
GeForce 9 Series: 9800GT
Windows XP... Szczęściem że działa.....
No to jakie gry mówcie.....

Coś jeszcze jak tak to jak mi się któraś gra spodoba to napisze bo w te gry co podałeś to grałem hehe....
Ja WGL w dużo gier już grałem...

Matti napisał:
Coś z radeonów 69xx bo ta co masz teraz moim zdaniem się dusi po prostu ;s.
Aha dzięki za pomoc to jak zmienie to daj znać a jeszcze jedno czy możesz mi napisać pełną nazwę tej karty graficznej???? dzięki....

Ej to ja się zorientuję w tych kartach i ci wyśle jak będę miał jakoś na oku...... Hehe

Twoja konfiguracja komputera jest już dosyć wiekowa, ale nadal możesz cieszyć się wieloma klasycznymi tytułami! Oto kilka propozycji gier, które powinny działać na Twoim sprzęcie:

1. Half-Life 2 - Klasyczna gra FPS, która zyskała ogromne uznanie dzięki swojej fabule i mechanice. Zdecydowanie warta spróbowania.

2. The Elder Scrolls III: Morrowind - Jeśli lubisz RPG, to Morrowind jest świetnym wyborem. Zapewnia wiele godzin rozgrywki i wciągającą fabułę.

3. Diablo II - Kultowy hack and slash, który oferuje wciągającą rozgrywkę i możliwość spędzenia wielu godzin na eksploracji świata i walkach z potworami.

Każda z tych gier powinna działać płynnie na Twojej konfiguracji, a także zapewnić sporo zabawy. Miłej rozgrywki!

Back
Do góry