P payac Użytkownik 5 10 5 1 Listopad 28, 2011 #1 Zasugerujcie mi jakieś głośniki komputerowe, takie żeby ładnie karały bassem, ale żeby jakościowo też były dobre, no i oczywiście jakieś tanie, max 200zł.
Zasugerujcie mi jakieś głośniki komputerowe, takie żeby ładnie karały bassem, ale żeby jakościowo też były dobre, no i oczywiście jakieś tanie, max 200zł.
A Aifam Gość Listopad 28, 2011 #2 Sprawdz Creative Z-10 ja owe posiadam i nie narzekam a mam je juz 2-3 rok ;p (tyle ze min 1 staly nie uzywane)
Sprawdz Creative Z-10 ja owe posiadam i nie narzekam a mam je juz 2-3 rok ;p (tyle ze min 1 staly nie uzywane)
B Bujny :P Gość Listopad 29, 2011 #3 AIFAM napisał: Sprawdz Creative Z-10 ja owe posiadam i nie narzekam a mam je juz 2-3 rok ;p (tyle ze min 1 staly nie uzywane) Kliknij aby rozwinąć... Mam takie same, 4 lata dobrze działają, zero wymian i działa jak na początku. Polecam ; )
AIFAM napisał: Sprawdz Creative Z-10 ja owe posiadam i nie narzekam a mam je juz 2-3 rok ;p (tyle ze min 1 staly nie uzywane) Kliknij aby rozwinąć... Mam takie same, 4 lata dobrze działają, zero wymian i działa jak na początku. Polecam ; )
P payac Użytkownik 5 10 5 1 Listopad 29, 2011 #4 albo jestem idiotą, albo takie głośniki nie istnieją :D
B Bujny :P Gość Grudzień 2, 2011 #6 A ja mam creative ;d Tylko, ze nie z - 10 bo wtedy chwalilem ogl marke bo nie wiedzialem jaki model :D A ty payac nie jestes idiota, lecz pajacem o.0
A ja mam creative ;d Tylko, ze nie z - 10 bo wtedy chwalilem ogl marke bo nie wiedzialem jaki model :D A ty payac nie jestes idiota, lecz pajacem o.0
C cymes Gość Styczeń 23, 2012 #7 Szukasz głośników 2.1 czy 5.1 ? Napisz do czego chcesz ich używać .Jeśli tylko do muzyki to 2.1 będą idealne .
Szukasz głośników 2.1 czy 5.1 ? Napisz do czego chcesz ich używać .Jeśli tylko do muzyki to 2.1 będą idealne .