Coraz więcej osób od pierwszych gameplayów burzy się, że to już nie jest Diablo tylko cukierkowa kopia WoW'a. Co sądzicie o faktycznie delikatnie mówiąc odmiennym klimacie najnowszego Diablo? Dobry ruch czy może strzał w stopę?
Ja jestem zagorzałym fanem Diablo wiec takie opinie mnie nie przerażają czekam spokojnie na premierę i ocenie dopiero gdy sam zagram. Jednak z tego co widziałem nie jest tak źle:P
Ja też gram w diablo, ale nie mogłem strawic 1 dlatego przeszedłem tylko 2, moge sie pochwalić, że przeszedłem ją jakoś 7 razy na single ^ ^ a co do "3"to za mało mroczna jest, ale tak uwielbiam tę grę, że będę w nią grał :D
Bleeee Chyba grafika to z barbi jest, Osobiscie nie gralem w 1 ale 2 mialem przyjemnosc przejsc swietna gra lecz 3 nawet dema nie bede miec
Bleeee Diablo-W krainie Wróżek
Diablo to legenda więc na pewno się będzie cukierkową kopią wowa :D
tu dziwię się, że nie ma Macana który zaprzecza cukierkowości WoWa :D
nawet jesli postawili na bardziej kolorowa grafike... moze tak trzeba? :D
Ale diablo 1 i 2 miały swój unikalny klimat, ta mroczność i wgl, a 3 jest bardziej robiona tak, ze efekty graficzne itp, a fabuła pewnie słabiutka bedzie, no ale cóż, przekonamy się.
Nie koniecznie, premiera raczej przekładana jest z powodu prac nad właśnie fabułą. Po samych urywkowych gameplayach widać, że od strony graficznej wszystko, a na pewno większość rzeczy jest skończonych.
Starej dobre czasu z Diablo 2 :D Na 3'ke też czekam a ta grafika nie jest taka cukierkowa ... Teraz każda nowa gra ma nowe silniki graficzne i po prostu taka grafa jest i dodaje klimatu . Np. Heroes 3 był takim jakby w 2D-3D a Heroes 6 które ma być bardzo podobne do 3 będzie miało nową , świeżą grafe bardziej baśniową też.
Ciekawe jakie też wymagania będą do Diablo 3 :p czytałem gdzieś , że mają być małe , żeby na stare kompy chodziły.