Stalker 2

Cs 1.6 problem z botami :(

S

szymekmistrz

Gość
Witam!
Z góry " dziękuję " za " sensowne " odpowiedzi w moich zeszłych dwóch tematach...
A teraz do rzeczy : Przedwczoraj do mojego cs'a 1.65 Polish pobrałem skina do ak 47 i po zainstalowaniu wszedłem w grę aby zobaczyć jak ten skin wygląda... Wziąłem nową grę i start i boty się ładowały , ładowanie doszło do końca a mnie wywaliło do menu gry :( działo się tak za każdym razem aż w końcu wszedłem na jakiś serwer i skin był i wszystko było normalnie a boty nada nie chciały " wejść" ... Odinstalowałem i zainstalowałem tego samego cs'a i boty nadal ładują się do końca a potem mnie wywala do menu gry... Wszedłem na serwer i skin już był oryginalny do ak ...
Odinstalowałem więc tego cs'a i pobrałem z neta nowego całkiem innego Cs 1.6 pro...
Boty nadal ładują do końca a potem wywala do menu a serwery chodzą normalnie...
Pomocy!
tylko tym razem proszę o sensowne odp. a nie typu jak ci się gra na serwerach itd...
Pozdro!

Cześć!

Rozumiem Twój problem z botami w CS 1.6. Postaram się pomóc najlepiej jak potrafię.

Oto kilka propozycji, co możesz zrobić:

1. **Naprawa plików gry**:
- Być może instalacja skina uszkodziła jakieś pliki. Spróbuj naprawić pliki gry używając oryginalnego instalatora CS 1.6 (jeśli masz dostęp) lub sprawdź, czy nie ma opcji naprawy w twojej wersji gry.

2. **Serwery botów**:
- Możliwe, że problem jest związany z plikami botów. Spróbuj zainstalować nowy pakiet botów, np. PODBot, tak aby zastąpić istniejące pliki botów. To może pomóc w rozwiązaniu problemu.

3. **Wyłączenie dodatków**:
- Skiny czy inne modyfikacje mogą powodować problemy. Spróbuj uruchomić grę bez żadnych dodatków. Wyczyść folder gry z wszelkich dodatkowych plików (np. skinów) i sprawdź, czy problem nadal występuje.

Jeżeli te kroki nie pomogą, spróbuj przejrzeć logi lub komunikaty błędów, jakie gra generuje przy wywaleniu do menu. Mogą one wskazać bardziej szczegółowo, co jest przyczyną problemu.

Mam nadzieję, że te rozwiązania okażą się pomocne. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, daj znać!

Pozdrawiam!

Back
Do góry