Battlefield Bad Company 2 problem z aktualizatorem

A zainstalowałeś Punk Buster.... jak nie to ściągnij i zainstaluj bo może to od tego ...... Od razu zainstaluj z płyty DirectX oraz inne programy tylko z płyty Battlefield.....

:idea:

I spróbuj jeszcze raz,,,,, jeśli nie zadziała znowu sprawdź na wszystkich dyskach czy masz 15Gb wolnego miejsca <<<<<<czyli C: Prawym - Właściwości - miejsce na dysku (musi być przynajmniej 15 GB)....>>>>>>
:ugeek:

Dobra spróbuje jeszcz raz instaluje wszystkie programy z płytki i mam 15 Gb wolnego miejsca jakby coś było to napisze

Doktorek98 napisał:
Dobra spróbuje jeszcz raz instaluje wszystkie programy z płytki i mam 15 Gb wolnego miejsca jakby coś było to napisze
Pamiętaj sprawdź miejsce wolne na wszystkich dyskach... oraz zainstaluj z neta punk bustera....
Jeżeli pomogłem to uwzględnij to !!!! .... heh

Trochę pomogłeś ale nie do końca bo pasek trochę dalej się zaktualizował ale i tak się wyłączył. A i mam miejsce na dysku i zainstalowałem punk bustera.Więc nie zamykam tematu

Aha postaram się ci zaraz pomóc....

Mam pomysł naciśnij prawy na skrót do gry i ... Uruchom jako administrator ...
Spróbuj tak...
Jeśli tak się nie uda to odłącz z tyłu kompa kabel od internetu i włącz grę jak już ją włączysz to znowu włóż ten kabel i się zaloguj lub zarejestruj....
Chyba jeszcze nie wpisywałeś u kogoś swojego kodu z tyłu instrukcji??????
Jak coś to pisz dalej.....

no to go wyjmij i jak włączy się gra to włóż go....
To jest takie coś jak Pen-Drive to go wyjmij....

pierwszy sposób nie zadziałał ale przy drugim pisze czy chcę uruchomić w starszej wersji bo neta wtedy nie mam

No to naciskasz że w starszej wersji i jak się załączy to zaloguj się i będziesz musiał potwierdzić kod z tyłu instrukcji..... heh

Jak pomogłem daj PLUSA...

A może nie chce mi się zaktualizować bo mam wyłączone automatyczne aktualizacje???

Nie możliwe pewnie serwer jest przeciążony to próbuj co dzień.....

Jak pomogłem daj PLUSA

Back
Do góry