Battlefield Bad Company 2 problem z aktualizatorem

D

Doktorek98

Gość
witam niedawno zakupiłem grę Battlefield Bad Company 2. Zainstalowałem i wyskoczyło mi ze mam ją zaktualizować no to aktualizuję i po pewnym czasie aktualizator mi się wyłączył i nie wyskoczył żaden błąd tylko się wyłączył.Proszę o pomoc już aktualizowałem sterowniki i przeinstalowałem tą grę i nic nie dało.Odrazu mówię że na komputerach zabardzo się nie znam.

System operacyjny: Windows Xp home Edition
Komputer:
AMD Athlom(tm) 64X2 Dual
Core Processor 3800+
2.01 GHz, 3,25 GB RAM
Prędkość neta 54,0 MB/s

Wiesz co zrób sprawdzi jak ci piszę w tym punkcie:

Pamiętaj:
Wejdź w mój Komputer i naciśnij na pustym polu Prawym przyciskiem myszy...... a dalej właściwości......

Może ściągnij najnowszego patcha to już nie będzie się wyświetlał komunikat o aktualizację.
Patch'a z pewnością znajdziesz za pomocą przeglądarki.

ale w tym sęk że jak chciałem pobrać to po 20% mi wyświetlało zgłaszanie awari czy jakoś tak

Jak włączysz aktualizację to zrób Print Screen błędu..... Wyślij na imge shack i wst5aw tu ......
A my zobaczymy co to za błąd.....

Doktorek98 napisał:
ale w tym sęk że jak chciałem pobrać to po 20% mi wyświetlało zgłaszanie awari czy jakoś tak

Pobierałeś to z BF czy z innego źródła ?
Jeśli możesz zrób screen.

Posłuchajcie jeszcze raz wszystko powiem przy aktualizatorze przy pliku loader-00.bmp się wyłanczał a za drugim razem też tak było, więc nawet gry nie moge uruchomić. A jak chciałem ściągnąc patcha to po iluś tam procentach wyłanczał mi sie i wyskoczyło okienko zgłaszanie awarii (ja pobierałem z opery, internet exploer i mozilli firefox i było to samo) Więc proszę o pomoc może coś musze zmienić w ustawieniach?????

Doktorek98 napisał:
Posłuchajcie jeszcze raz wszystko powiem przy aktualizatorze przy pliku loader-00.bmp się wyłanczał a za drugim razem też tak było, więc nawet gry nie moge uruchomić. A jak chciałem ściągnąc patcha to po iluś tam procentach wyłanczał mi sie i wyskoczyło okienko zgłaszanie awarii (ja pobierałem z opery, internet exploer i mozilli firefox i było to samo) Więc proszę o pomoc może coś musze zmienić w ustawieniach?????
Nic nie musisz w ustawieniach zmieniać jeżeli możesz to pójdź do tego sklepu gdzie kupiłeś grę i poproś o wymianę to oni ci od razu sprawdzą czy ta gra działa u nich.......
Bo to też może być wina płyty........ A druga rzecz wejdź w płytę i zainstaluj DirectX......... I spróbuj jeszcze raz wejść w grę.....

Back
Do góry