Wspólna gra w Dead Rising 2

• Thread starter Thread starter SlepyPasterz
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
S

SlepyPasterz

Gość
Witam,
Jakiś tydzień temu wraz z kolegą zakupiliśmy sobie Dead Rising 2 ucieszeni wspólnym siekaniem zombie, niestety przy probie zagrania coopa wyskakuje nam błąd(link poniżej), słyszałem, że może nie mamy najnowszej wersji jednak patcha znaleźć nigdzie nie mogę, prosiłbym o pomoc gdyż z suportem cenegi nie da się dogadać. Z góry dzięki za pomoc.

cenega.jpg

Cześć,

Rozumiem, że natrafiliście na problem z uruchomieniem trybu co-op w Dead Rising 2. Oto kilka kroków, które mogą pomóc w rozwiązaniu tego problemu:

1. **Aktualizacja gry**: Upewnijcie się, że obaj macie najnowszą wersję gry. Czasami automatyczne aktualizacje mogą być wyłączone, dlatego warto sprawdzić ręcznie w kliencie Steam, czy są dostępne jakiekolwiek aktualizacje.

2. **Kontrola plików gry**: Możliwe, że pliki gry są uszkodzone. W Steam możecie spróbować opcji „Sprawdź spójność plików gry”. Znajdziecie to w sekcji właściwości gry w Waszej bibliotece.

3. **Zapora sieciowa/Antywirus**: Czasami zapory sieciowe lub programy antywirusowe mogą blokować połączenia multiplayer. Upewnijcie się, że Dead Rising 2 jest dodany do wyjątków w tych programach. Możecie także tymczasowo wyłączyć te programy i zobaczyć, czy problem się rozwiązał.

Jeśli żadne z powyższych rozwiązań nie zadziała, spróbujcie skontaktować się ponownie z supportem, opisując dokładnie kroki, które już podjęliście. Czasami ponowne zgłoszenie problemu może przynieść lepsze rezultaty.

Mam nadzieję, że te wskazówki pomogą i wkrótce będziecie cieszyć się wspólną grą!

Back
Do góry