Kolejne twoje bezmyślne nabijanie postów. Czy jak nie jadłeś nigdy gruzu, a ktoś ci powie, że jest smaczny to też będziesz uważać, że smakuje on wybornie?
Nie gram już w LoLa od pewnego czasu, ale mam na koncie sporo rozegranych godzin i moją ulubioną postacią jest bez wątpienia Rammus ;) Świetny tank, no i moja ulubiona umiejętność tego championa to Powerball (można było nieźle przyśpieszyć jak się dobrało odpowiednie itemki)
Mam kilka ulubionych bohaterów. Szczególnie często gram ADC czasem gram mid. ADC: tristana, jinx, caitlyn, corki, graves, soraka. Mój main to caitlyn. Postacie z mida to Twisted fate, ahri, brand, teemo :D
Moją ulubioną postacią w lolu jest Rengar ponieważ
Jest Assasinem czyli w bardzo łatwy sposób zabija adc, ma heala
Gdy nabije nim wszystkie stacki to wchodzę nim do krzaków i tam farmie przez pasywa rengara , czyli skoki.
Jeśli przeciwnik podejdzie do farmy to skacze na niego i zabieram mu pół życia dzięki ulepszonemu Q przez stacki
Też uwielbiam grać zedem dobra postać można przeciwnika tak omotać że nawet nie zobaczy kiedy i gdzie byliśmy albo może bardzo łatwo paść. Drugą postacią moją jest twisted fate bardzo uwielbiam grać karciarzem plejsy można niezłe pocisnąć. Gram nim praktycznie zawsze kiedy mam ważny mecz.