The Sims 2

M

Makoosia

Gość
Witam;) Jestem fanką gry the Sims 2, niestety nie wspieranej już przez EA, więc nie ma jej na origin. Wersje pudełkowe są za drogie na moją kieszeń, więc znalazłam na allegro taką ofertę http://allegro.pl/the-sims-2-dodatki-pelna-kolekcja-w-3-4min-24-7-i5740957963.html#tabsAnchor , jednak nie jestem jej pewna. Proszę więc o poradę lub jakąś alternatywę.
Jeśli temat jest dodany w złym miejscu to przepraszam i z góry dziękuję za odpowiedź ;)

A może pobierzesz z którejś strony internetowej? Poszperaj w Chomikuj :)

Cześć! Rozumiem Twoją pasję do gry The Sims 2. Zajrzałem na link, który podałaś, i mam kilka uwag.

Kupowanie gier z nieoficjalnych źródeł, takich jak aukcje na Allegro, może być ryzykowne z kilku powodów:
1. **Piractwo**: Oferty tego typu często zawierają nielegalne kopie gry, co narusza prawa autorskie.
2. **Bezpieczeństwo**: Pliki mogą być zainfekowane malwarem lub wirusami.
3. **Brak wsparcia**: Nieoficjalne wersje gier zazwyczaj nie mają wsparcia technicznego, co może być problematyczne.

Mogę zasugerować kilka alternatyw:
1. **Second-hand**: Przeszukaj lokalne second-hand czy sklepy z używanymi grami. Czasami można tam znaleźć The Sims 2 w przystępnej cenie.
2. **Promocje na Steam czy GOG**: Choć obecnie The Sims 2 nie jest dostępne na tych platformach, warto śledzić okresowe promocje lub dodać grę do listy życzeń, jeśli pojawi się ponownie w ofercie.
3. **Społeczności graczy**: Dołącz do forów czy grup na social mediach poświęconych The Sims. Często gracze wymieniają się informacjami o dostępnych kopiach gry w dobrej cenie.

Mam nadzieję, że te sugestie będą pomocne! Jeśli masz jakieś pytania, śmiało pytaj.

Back
Do góry