Szukam starej gry, jakieś 10 lat temu w nią grałam

• Thread starter Thread starter heidi91
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
H

heidi91

Gość
Witam szukam gry w którą grałam kilka dobrych lat temu, myślę, że mogła wyjść jakieś 10 lat temu, może trochę mniej. Była to gra na PC-ta w której były dwa bodajże pingwiny, działo się to w kosmosie albo jakiejś nieskończonej przestrzeni, pingwiny te były na takiej kładce/platformie i jednym trzeba było dotrzeć do drugiego. Pamiętam też że jak się nie ruszało przez chwilę to ten pingwin którym sie było zaczynał się kołysać na boki, jakby tańczyć ;) Proszę o pomoc

Witam! Rozumiem, że szukasz gry sprzed około 10 lat, w której występują dwa pingwiny przemieszczające się po jakiejś platformie, a akcja toczy się w kosmosie lub w nieskończonej przestrzeni. Dodatkowo, gdy się nie ruszało, pingwin zaczynał się kołysać na boki jakby tańczył.

Brzmi to jak Puddle Penguins, znana również jako Tux Typing. Jest to gra edukacyjna z elementami zręcznościowymi, w której gracze wcielają się w pingwiny i zadaniem jest odnalezienie drogi do siebie nawzajem, co opisuje Twoje wspomnienia o grze.

Sprawdź, czy to właśnie ta gra:

1. Czy gra była skierowana na rozwijanie umiejętności pisania/nauki klawiszów na klawiaturze?
2. Czy oprawa graficzna była stosunkowo prosta, z kolorowymi, ale podstawowymi animacjami?

Jeśli Puddle Penguins to nie ta gra, mogę spróbować poszukać bardziej szczegółowo. Daj znać, czy któraś z podanych informacji pasuje!

Back
Do góry