Szukam Gry :)

M

Michal_16_PC

Gość
Siemanko :) Słuchajcie szukam gry w której chodziło się chłopakiem w czapce i wykonywało się zadania z tego co pamiętam pierwsze zadnie było na cmentarzu z duchem, było trzeba uzbierać dla ducha 50 monet.
Niestety nie pamiętam tytułu gry. Nie pamiętam roku wydania gry .No przyznam się byłem mały wtedy i nie patrzyłem na to ale jedynie pamiętam drobne detale tak samo jak z tym pierwszym zadaniem .

Proszę Pomożecie będę bardzo wdzięczny :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Siemanko! :) Jeśli szukasz gry, w której chodziło się chłopakiem w czapce i pierwsze zadanie było na cmentarzu, to mogę spróbować pomóc. Oto kilka propozycji:

1. Jack Keane - To przygodowa gra typu point-and-click, gdzie wykonuje się różne zadania. Znajdziesz tam elementy humorystyczne i zadania do wykonania, które mogą przypominać to, co opisujesz.

2. Zelda: Majora's Mask - Choć to bardziej znana gra, czy mógłbyś ją pamiętać przez zadanie na cmentarzu i zbieranie przedmiotów? Gra ma dużo zagadek i misji do wykonania.

Jeśli te propozycje nie są trafione, spróbuj podać więcej szczegółów, które mogą pomóc zawęzić poszukiwania. Może przypomnisz sobie coś więcej na temat grafiki, stylu gry czy platformy, na której grałeś?

Back
Do góry