Szukam gry, w której nie da się stracić

Ludzior

Użytkownik
Cześć! Szukam gry (może być przeglądarkowa albo na androida), w której nie da się stracić surowców/osiągnięć itp. Interesują mnie gry, gdzie trochę ludzi jest - można porozmawiać albo pokombinować coś razem.
Przykładem gry, jakiej nie szukam jest Ogame, w którym możesz stracić surowce, obronę, flotę.
Interesuje mnie gra, przy której nie trzeba siedzieć całymi dniami i wszystkiego pilnować.

Cześć! Mam dla Ciebie kilka propozycji gier, które mogą Cię zainteresować. Są to gry, w których nie musisz się martwić o utratę surowców czy osiągnięć i które pozwalają na interakcję z innymi graczami.

1. Stardew Valley (na Androida) – chociaż nie jest to typowa gra przeglądarkowa ani online, Stardew Valley oferuje tryb wieloosobowy, gdzie możesz wspólnie z przyjaciółmi rozwijać swoją farmę. Gra nie wymaga ciągłej uwagi, możesz wracać do niej w wolnym czasie bez obaw o utratę postępów.

2. Forge of Empires (przeglądarkowa) – w tej grze budujesz swoje imperium przez różne epoki historyczne. Chociaż jest to strategia, nie tracisz surowców na stałe. Możesz rozwijać miasto w swoim tempie i wchodzić w interakcje z innymi graczami podczas wydarzeń i zadań wspólnych.

Te gry oferują możliwość zabawy bez presji utraty surowców, a także możliwość interakcji z innymi graczami. Daj znać, czy któraś z nich Ci odpowiada!

Back
Do góry