Słuchawki do 180~zł

• Thread starter Thread starter Ned0
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
N

Ned0

Gość
Chciałbym kupić sobie jakieś słuchawki, w cenie nie przekraczającej 200zł.
co polecacie ?
Muszą być z mikrofonem.

Te co wcześniej podałem + mikrofon, niczego innego nie da się w tej cenie polecić, bo Aurvana wyprzedza znacznie tą kategorie dźwiękową, mają przetworniki z słuchawek 2,3 x droższych

Nic więcej. Ale co do Aurvany weź je + Zalman mic. Ja mam jeszcze tańsze połączenie i jestem zadowolony.

Niczym sie nie różnią, obie oferty to bubel z Chin
dodatkowo
Zestaw zawiera:
-Słuchawki SteelSeries Siberia v2,
-Etui widoczne na zdjęciu,
-Kartę USB 7.1
-Kabel przedłużający WART 30 ZŁ GRATIS!!
Kabel przy słuchawkach ma 50 cm a przedłużacz do jest normalnym elementem całego zestawu.
Te słuchawki nie mają oryginalnego opakowanie (tylko jakiś worek). Pisałam kiedyś do pana ze Steelseries czy w ogóle produkują wersja w jakich workach. Odpisał, że nie -nawet wersje OEM mają mieć oryginalne opakowania.

Niestety drugie słuchawki też są z Chin - czytaj dokładnie opis
Dodatkowe informacje

-Brak możliwości odbioru osobistego i wysyłki za pobraniem.
-Wysyłka bezpośrednio z kraju producenta w ciągu 4 dni roboczych od zaksięgowania wpłaty. Niektóre przesyłki mogą sporadycznie zostać objęte procedurami celnymi, co będzie wiązało się z naliczeniem dodatkowych opłat w postaci cła lub podatku vat (sytuacje takie zdarzają się naprawdę sporadycznie ok. 0.5% wszystkich przesyłek które obsługujemy)
-Czas dostawy Poczta 7-28 dni roboczych
-Czas dostawy Kurier 5-10 dni roboczych
Zgadzam się na wysyłkę za granicę
w opisie też masz info że kupujesz słuchawki w 'etui'

Sama mam te słuchawki - dokładnie białe. Osobiście polecam ale kup sobie oryginalne i dobre a nie podrabiany szajs który może i wygląda podobnie ale w środku ma coś innego. Ja swoje kupiłam od Pro-CPU, nie było żadnego problemu, dwa lata gwarancji. Używam od roku i wyglądają jak nowe.

aurvany w muzyce miadza sibierie, mocno dostaje sie im na forach audiofilskich, w grach będą porównywalne a placisz 2x wiecej. poczytaj na necie

http://www ***

Placi sie za marke i to ze sa niby gamingowe.

Jak chcesz koniecznie z mikrofonem : AKG GHS-1 , pozycjonowanie na bank mają nie gorsze niż SIberia, czytałem o tym dużo przy kupnie swoich słuchawek.

Ja kupiłem aurvanki i karte dzwiekową ( starszą creative audigy 2 zs ) i zamknalem sie w 300zl

Na alledrogo Wszędzie trąbią o tym że AKG GHS-1 są gamingowe, a według ciebie za siberie sie płaci za napis "gaming"
Nie chodzi mi tutaj o jakiś super ekstra hiper głos, ale chce żeby słuchawki były zaje**ście wygodne, bo przesiadam się ze słuchawek za 50zł od których bolą uszy po 10 minutach XDD
Znalazłem 2 różne ceny AKG GHS-1 na alledrogo:
http://allegro.pl/sluchawki-nauszne-akg ... 33724.html (droższe + jest na nie gwarancja 24 mies.)
http://allegro.pl/sluchawki-akg-ghs-1-d ... 23283.html ( za drogie jak dla mnie + mają gwarancję 24 mies)

I znowu CZYM ONE SIĘ RÓŻNIĄ. Te szuje od marketingu już mi totalnie zamieszały w głowie.
Przy czym siberie mają chowany mikrofon co bardzo sie przydaje

Słuchawki zamówione, jednak zdecydowałem się na białe do kompletu z myszką. :D

Temat można zamknąć.

Ned0 napisał:
Na alledrogo Wszędzie trąbią o tym że AKG GHS-1 są gamingowe, a według ciebie za siberie sie płaci za napis "gaming"

Steelseries robi tylko gamingowe a AKG jest renomowanym producentem słuchawek muzycznych, w tym przypadku gaming oznacza lepsze pozycjonowanie, wygodny mikrofon itd

Słuchawki dzisiaj przyszły, wyglądają i sprawują się świetnie. Wydają mi się troche ciche O.o ale wgram lepsze sterowniki i może sie odblokują :D

Słuchawki nawet po wgraniu najnowszych sterowników wydają mi się ciche. Natomiast podłączone do wzmacniacza gitarowego są bardzo głośnie. Jeżeli ktoś ma pomysł jak "odblokować" tą moją nieszczęsną karte dźwiękową na płycie ASRock p67 Pro3 prosiłbym o pomoc.

Back
Do góry