ja mam pomysł;) grać, grać i grać.
Więc KacPeruS zacznij się pojawiać na serwerze, bo jesteś najdłużej nie widzianym headadminem ;)
Przy okazji co z bobkiem, bo wszędzie widnieje jako admin a na forum ani na serwerze nie było go od początku wakacji chyba.
Przewijają się ludzie, którzy wchodzą z listy serwerów i jak jest pusto to idą gdzie indziej, jak jest granie to zostają.
Nawet jak będziemy reklamować serwer a nikt nie będzie grał to nikt na nim nie zostanie.
Mam pomysł żeby zacząć umawiać jakieś mecze, myślę że osoby które są w stanie się zgadać na jakiś termin i pograć to ja, wiśnia, kac, beatus, adrian77, być może M&M's, pewnie tymbark, może Vane, więc ogarnijcie się z Mattim, zgarnijcie Battle i tych co się deklarowali że zagrają czyli ShaDow i bodajże AIFAM, ustalcie termin któregoś dnia wieczorem np czwartek od 20.30 i grajmy, parę razy powtórzymy i może znajdą się ze 3 nowe duszyczki do grania :D
Na koniec moim skromnym zdaniem niech Matti poustawia g_msg na "odwiedź gamesboard.pl" i inne co były po polsku i po angielsku; na forum dział po angielsku, a w nim regulamin, rozpiska leveli i wzory podań po angielsku.
a co do modów: Pro to chyba ciężko wypromować, jaymod mi się nie podoba i chyba wielu innym osobom też, co było widać jak były dwa serwy równocześnie, wróciło WR i powoli na jayu został tylko m&m's i majkel czasami. Ewentualnie nitmod, ale wydaje mi się że na razie powinniśmy zostać przy nq (może jakieś urozmaicenia w stylu double jump na niektórych mapach, może friendly fire off i bez botów, może ustawić że jak gracz dostaje heady to nim "trzęsie", ale to też wydaje mi się że stopniowo - jak już zacznie ktoś obcy w ogóle grać)
Edit: firendly fire i boty off to z drugiej strony coś co może od razu ściągnąć ludzi, bo takich serwerów jest niewiele. Do tego może ograniczenie liczby medów na team, albo rozwiązanie które widziałem gdzieś chyba na UJE, med nie ma thompsona/mp40 dopóki go nie podniesie i startuje z samą klamką ale to już nie wiem czy wykonalne w naszym zakresie.