Reklamy podczas przeglądania stron

K

Kamiloo0123

Gość
Cześć mam pytanie, skąd biorą sie reklamy podówczas przeglądania stron? I skąd biorą sie jakieś strony które wyskakują mi w nowych kartach przeglądarki? Czy to są wirusy? Jak to usunąć? Bo ciężko sie przegląda strony, bo czasem zasłaniają i wgl..

U nas nie powinno się wyświetlać nic poza bannerem nad gameboxem oraz bannerami w bocznych panelach niektórych podstron portalu.
Jeśli korzystając z naszego serwisu otwierają Ci się popupy czy też nowe zakładki to oznacza, że masz wirusa, którego musisz się pozbyć.
Najlepiej przeskanuj wtedy komputer antywirusem.

Ale właśnie nie mam żadnego wirusa bo właśnie niedawno skończył skanowac się komputer, a czasem dalej wyskakują jakieś strony w nowych kartach :/

Malwarebytes <33
Osobiscie mam i malware i AVG, ladny antyvirus. Dla mnie pelny skan tego i tego = brak wirusow w ok. 85%, a to i tak ladny wynik za darmo.

Z jakiej korzystasz przeglądarki? W tej chwili chyba wszystkie blokują wyskakujące okienka i samoczynne otwieranie kart. W każdym razie zainstaluj google chrome, do tego adblock plus. Z antywirusów mogę polecić ad-adware. Malwarebytes też się sprawdza, ale w darmowej wersji nie posiada aktywnego skanowania.

Back
Do góry