Problem z xbox

Cześć.
Po przeprowadzce moja konsola była podłączona do amplitunera .Pewnego dnia, gdy skończyłem z niej korzystać wyłączyłem amplituner przed konsolą i konsola przywróciła się sama do ustawień fabrycznych. Gdy następnego dnia włączyłem xboxa wszystkie ustawienia i konta zniknęły. Mój tata bez problemu przywrócił swoje konto natomiast moje dane(nawet z chmury!) zniknęły. Próbowałem wszystkiego, ale po dwóch tygodniach upierania się z problemem zrezygnowałem. Proszę o pomoc.

Dziękuję.

Dane z chmury nie mogły zostać usunięte, bez fizycznej interwencji. Jedyna opcja to przejęcie konta. Napisz do supportu a zapewne otrzymasz ostatnie logi jeśli udowodnisz ,że ty to ty.

Cześć!

Przykro mi słyszeć o problemach, które masz z konsolą. Spróbujmy to naprawić razem. Oto kilka kroków, które mogą pomóc:

1. Sprawdź ustawienia konta Microsoft:
Upewnij się, że logujesz się na to samo konto Microsoft, które było używane wcześniej. Nawet jeśli dane wydają się zniknąć, czasami są związane z innym kontem.

2. Synchronizacja z chmurą:
Sprawdź, czy opcja synchronizacji z chmurą jest aktywna. Czasami opcje synchronizacji mogą być wyłączone, co uniemożliwia przywrócenie danych.

3. Skontaktuj się z pomocą techniczną Xbox:
Jeśli aplikacja Xbox nie pomoże, warto skontaktować się bezpośrednio z pomocą techniczną Xbox. Mogą oni mieć dostęp do dodatkowych narzędzi i opcji, które mogłyby pomóc w odszukaniu zaginionych danych.

Mam nadzieję, że któreś z tych rozwiązań pomoże Ci odzyskać swoje dane. Powodzenia!

Back
Do góry