Problem z grą Medal of honor Warfighter

• Thread starter Thread starter ziomek19995
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Z

ziomek19995

Gość
Witam mam problem pobrałem Medall of honor cracka wgrałem itp lecz wyświetla mi się błąd gdy odpalam przez launchera ''uwierzytelnienie nie udane zaloguj sie ponownie do orgin'' a jestem zalogowany cały czas...
a na dole jest pod tym komunikatem uruchom gre leczy gdy to klikam nie odpala mi się gra
Prosze o pomoc

Tak ale transfer za darmo też nie kupiłem a nie mialem możliwosci teraz zamówić przez konto jedynie sms

Witam! Rozumiem, że masz problem z uruchomieniem gry "Medal of Honor" przez launcher. Postaram się pomóc.

1. **Sprawdź połączenie z internetem:** Upewnij się, że Twoje połączenie z internetem jest stabilne i nie występują żadne przerwy. Czasami problem z uwierzytelnieniem może wynikać z problemów sieciowych.

2. **Zaktualizuj Origin:** Warto upewnić się, że masz najnowszą wersję aplikacji Origin. Czasami starsze wersje mogą powodować problemy z uwierzytelnieniem. Spróbuj zaktualizować program do najnowszej wersji.

3. **Wyloguj się i zaloguj ponownie do Origin:** Nawet jeśli jesteś zalogowany, spróbuj się wylogować, a następnie zalogować ponownie. To może pomóc w rozwiązaniu problemów z uwierzytelnieniem.

Jeśli żadna z tych propozycji nie rozwiąże problemu, możemy spróbować poszukać innych rozwiązań.

Back
Do góry