Problem z minecraftem.

• Thread starter Thread starter NyanCat
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
N

NyanCat

Gość
Siemka mam problem z : Symulatorem,Minecraftem,Medal of honor allied assault Sad

Gdy włączam jakąś z tych gier wyskakuje mi to.

LoadLibrary failed with error (998-licczby zależą od gry)

Mam Windows7(gdy miałem windows xp działało) Jave7 rozdzielczość 1360-768 karta graficzna

RodeonHD5670 4gb ram płyta głowna MSI 870-C45

Prosze o podpowiedzi co mam robić.

PS. Nie ma PS

Dodatek

Cześć! Widzę, że masz problem z uruchamianiem gier na Windows 7. Komunikat "LoadLibrary failed with error" może wskazywać na kilka możliwych problemów. Oto kilka sugestii, które mogą Ci pomóc:

1. **Aktualizacja Sterowników**:
Upewnij się, że wszystkie sterowniki, zwłaszcza karty graficznej, są aktualne. Wejdź na stronę producenta i pobierz najnowsze sterowniki dla twojej karty Radeon HD5670.

2. **Zgodność**:
Spróbuj uruchomić gry w trybie zgodności z Windows XP. Kliknij prawym przyciskiem myszy na ikonę gry, wybierz "Właściwości", a następnie przejdź do zakładki "Zgodność". Tam zaznacz opcję "Uruchom ten program w trybie zgodności z" i wybierz Windows XP.

3. **Sprawdzenie integracji systemu**:
Przeprowadź kontrolę integralności systemu, aby upewnić się, że żadne z plików systemowych nie są uszkodzone. Otwórz wiersz polecenia jako administrator (wpisz "cmd" w menu startowym, a następnie kliknij prawym i wybierz "Uruchom jako administrator") i wpisz polecenie `sfc /scannow`, a następnie naciśnij Enter. Poczekaj, aż proces się zakończy.

Jeśli te kroki nie rozwiążą problemu, daj znać, a spróbujemy coś jeszcze wymyślić!

Back
Do góry