Podkładka pod myszkę

• Thread starter Thread starter Ned0
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja mam tą STEELSERIES tylko moja ma jeszcze logo empik i jest spoko. ma już ze 2-3 lata i się jeszcze trzyma. Taka trochę szmatka ale bardzo komfortowa.

Neduś, ja mam takie coś:
obrazek

Dostałem w prezencie przy kupnie komputera. Teraz znalazłem stronkę i kosztuje 170 koron, czyli coś około 25zł. Jest na prawdę dobra :)

jak to czym się różnią? Wielkością, ceną i jakością -.-

Ja mam QcKa tylko tego plus, o ile dobrze pamiętam 40cm x 45cm x 2mm
Dla mnie bomba, duża, cienka, nie niszczy sie na końcach i łatwo się ją czyści. Osobiście wolę te szmacianki niż z gumowymi powłokami. Była najlepszą podkładką dopóki Matti jej sobie nie przywłaszczył :|

Teraz mam podkładkę Qpad CT Allplay, nie wiem już skąd ale autografem Neo -.- 28x40 i jak gram na niej to mi spada ręka :( tak więc jeśli machasz ręką kup bardziej kwadratową :D

Qck mini troche za mała jak na moją myszke ( mam R.A.T. 7 10x11cm) A znowu qck + troche za duża, nie chce żeby podkładka od myszki wchodziła mi pod klawiature i głośnik. Szukam jakiegoś złotego środka.

Witaj prowadzę sklep dla graczy w jakim przedziale cenowym chciałbyś podkładkę ?

Zamówiłem STEELSERIES QCK 320X270X2mm dziękuje wszystkim za pomoc. Temat można zamknąć

Back
Do góry