nowa mysz - jaką wybrać

d3v pisze o Kone jako o myszce którą grałam. Bo tak naprawdę Mattiemu padła G5 i zabrał mi Kone :D dlatego teraz ja wybieram mychę. Drugiej takiej samej nie kupię chociaż faktycznie guziki do zmiany rozdzielczości są powiedzmy średnie. plusem dla mnie jest to, że faktycznie fajnie leży w łapie, diody tez są wybajerzone i ten kociak :D który swoją drogą starł się i jest po prostu czarny :) Myszka ma juz jakiś rok może ponad a jest już 3 egzemplarzem bo jak sie okazało trafiliśmy na jakąś serię z wadą fabryczną i po 2 tyg przestawały działać - ale oczywiście nie było problemu z wymianą.

ta Gigabyte Aivia Krypton fajna :D ale ciekawe czy to zakończenie w szpic jest wygodne :)

battle napisał:
d3v pisze o Kone jako o myszce którą grałam. Bo tak naprawdę Mattiemu padła G5 i zabrał mi Kone :D dlatego teraz ja wybieram mychę. Drugiej takiej samej nie kupię chociaż faktycznie guziki do zmiany rozdzielczości są powiedzmy średnie. plusem dla mnie jest to, że faktycznie fajnie leży w łapie, diody tez są wybajerzone i ten kociak :D który swoją drogą starł się i jest po prostu czarny :) Myszka ma juz jakiś rok może ponad a jest już 3 egzemplarzem bo jak sie okazało trafiliśmy na jakąś serię z wadą fabryczną i po 2 tyg przestawały działać - ale oczywiście nie było problemu z wymianą.

ta Gigabyte Aivia Krypton fajna :D ale ciekawe czy to zakończenie w szpic jest wygodne :)

W CdAction napisali że pomimo dziwnego kształtu, jest bardzo wygodna.

Ocenili ja na 8/10

+ regulowana waga,wymienne slizgacze, spore mozliwosci konfiguracji, zaskakujaco wygodna jak na taki kształt

-zbyt twardy przycisk rolki
- i narzekali na dół myszki ze moze sie niestabilnie trzymac myszki po jakims czasie

Osobiscie nie mialem doczyniania z tą myszką więc więcej nie powiem.

Brałbym Death addera bez zastanowienia ;)

razer abyssus też podobno dobra i mniejsza od Death addera, ale mam Death addera i nie narzekam :P
Najgorzej gryzie mnie to że kupiłem a już w nic nie gram >.<
Co do logo to w niczym nie przeszkadza, a mrugające chyba można wyłączyć, ale wtedy nie jest bajer :<
Trochę denerwuje, że przycisk zmiany czułości jest pod myszką i, że trzeba samemu sterowniki ze strony razera ściągnąć. A tak to masz sensor 3.5g i porządne ślizgacze, zapomniałbym o pozłacanym wejściu usb i porządnym kablu ^^

LamerPL napisał:
zapomniałbym o pozłacanym wejściu usb i porządnym kablu ^^
wejście oddam do Amber gold a kabel to właśnie, to co wykończyło obie myszki Logitecha.
W takim razie bierzemy Death addera na 99% ^^

Dzięki wielkie wszystkim którzy mi pomogli :D<br /><br />-- 01 wrz 2012, 17:10 --<br /><br />z nowości Razera :D

razer-ouroboros-gallery-1.png

Back
Do góry