Myszka i klawiatura

B

bajt3l

Gość
Ok szukam myszki i klawiatury, obecnie uzywam Logitech G19 oraz Gigabyte mx8000 ghost. Sprzet po latach uzytkowania musi zostac wymieniony, czekam na propozycje - budzet 750 zlotych. Czekam na propozycje i dziekuje za uwagi.

Klawiatura moze byc mechaniczna, co do myszek nie mam idealu, jestem praworeczny, ksztalt dowolny - ogolona ;)

Jeżeli myszke chcesz do gamingu, to polecam Ci znaną Bloody V8. Cena ok. 100 zl. Ja posiadam myszke A4Tech X7 z oprogramowaniem, tez polecam. Co to klawiaturki, któraś z tych od Tesoro, są dosyć drogie ( 300 - 500 zl ) ale w budzecie się wyrobisz. Pozdrawiam.

Lepiej wydać więcej na myszkę. To ona ma wpływ na skilla w FPSach. Co powiesz na Zowie AM (269 zl znalazłem ) ? Ogólnie warto polecić myszki Zowie

Powiem Ci, poczytam bo nie spotkaem sie z ta firma. Dirty jak ja lubie Twoje teorie :)
Myszka nie wplywa na skilla, widzialem kolesi, ktorzy grali tyle samo lat w ta sama gre, jeden na myszkach z biedry a drugi na super ekstra modelach i zgadnij kto byl lepszy? Uzytkownik myszek z biedry!
Poszedlem do sklepu a pani chciala mi wcisnac wszystko z RAT'a.

No już nie gadaj że precyzja myszki nie pomaga ? Kolejna sprawą że 90 % osób nie potrafi sobie dobrać myszki do chwytu. Kupują bo dobra firma itp. A na koniec umiejętności gracza tego myszka nie poprawi.
A co daje Ci klawiatura ? Ważne żeby była wygodna dla Ciebie i reagowała na duża ilość przycisków. To że kt

Ok zakupilem:
Mysz - Corsair Gaming CGM65 RGB LED 8200 DPI Laser Gaming Mouse White
Klawcia - Corsair Vengeance K70 Cherry Red Performance Mechanical Gaming Keyboard Silver

Popracuje to dam znac jak dziala, dzieki za opinie.
Temat raczej do zamkniecia.

Pisać Pani admin w zamkniętym temacie (otworzony) :) Ja przyznam że z chęcią zobaczył bym test tej mych. Nikt z moich znajomych tego nie używa więc jestem ciekawy.

Zmieściłem się. Klawcia jest fantastyczna! Moja pierwsza mechaniczna. Myszka dobrze leży w ręce, jej czułość jest niebotyczna!
@battle
Moja droga chciałbym zauważyć że z Logitecha się przesiadłem, nie zależy mi na kolorkach :) Moja druga połówka za pewne pod tym samym względem kupiła by tą klawiaturę ;) Poza tym nie będę płacił takich pieniędzy za klawcie, jestem stary, nie gram już tyle więc nie cieszyłbym się nią jak parę lat wstecz.
original-3df5774e71525936035930c764c9468a.jpg

Polecam mechanika jakiegoś, jakieś większe wymagania, brak stukotu klawiszy, kolorowe światełka ?

Back
Do góry