L Losdamiano Gość Styczeń 13, 2013 #1 [youtube2] To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies Ostatnio edytowane przez moderatora: Maj 5, 2024
[youtube2] To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies
Matti Administrator GamesBoard.pl Członek Załogi Administrator 10 5 30 20 15 40 40 10 2 20 10 5 1 Styczeń 13, 2013 #2 Re: Phantom Lord mega rage xD Jutro w TVP w wiadomościach pojawi się informacja, że gry wywołują agresję... :P Pozdro dla gościa za kilof z miecrafta na ścianie xD
Re: Phantom Lord mega rage xD Jutro w TVP w wiadomościach pojawi się informacja, że gry wywołują agresję... :P Pozdro dla gościa za kilof z miecrafta na ścianie xD
D Dachowiec Gość Styczeń 13, 2013 #5 Re: Phantom Lord mega rage xD Ech, on tak cały czas... Ale ile on czasu stracił! Mogli pushować.
M Mysza Użytkownik 5 15 10 40 40 2 20 10 5 1 Styczeń 14, 2013 #7 Re: Phantom Lord mega rage xD Mój ulubiony streamer <3 jeszcze mam screeny z pazdziernika jak rysował penisa vladimira <3
Re: Phantom Lord mega rage xD Mój ulubiony streamer <3 jeszcze mam screeny z pazdziernika jak rysował penisa vladimira <3
L Losdamiano Gość Styczeń 14, 2013 #8 Re: Phantom Lord mega rage xD Ja pamiętał jak pokazywał jak myć jaja by dziewczyna robiła loda;p
D Dodatek Gość Styczeń 14, 2013 #9 Re: Phantom Lord mega rage xD Ale furia xd I tak najlepiej jak śpiewał tą piosenkę z blondynkiem xd