Mam pytanie, jakie gry pójdą na tym sprzęcie?

• Thread starter Thread starter Mafuszek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
M

Mafuszek

Gość
JW. Mój sprzęt to:
2.79 Ghz
2,00GB RAM
karta graficzna: Ati RADEON x600 Series

Chyba tyle danych wystarczy ;) a więc jakie fajne gry, z tych nowszy pójdzie na moim sprzęcie?

Wiele gier nowych to ci nie wejdzie...
Podasz rodzaj procesora to ci jeszcze coś powiem :)

Mario bross w lewą stronę Ci pójdzie, możesz także spróbować Pasjansa, Sapera...

Na prośbę somusia: CoD 4 powinien Ci śmigać na najniższych detalach.

:*

Nie no bez przesady . Kolega ma takie same parametry kompa i chodzą mu min gry takie jak :
-"Dead Space"
-"Home-front"
-"BulletStrom"

No dobra może trochę przesadziłem ale CoD 4 pójdzie ci na Najniższych Detalach ale to nic jak jesteś fanem gatunku ja tak myślę)

na pewno pójdzie mi Bulletstorm? karta graficzna ogarnie? ;) bo bardzo chciałbym w to pograć

z tym bulletstormem może być ciężko ^^ Mam 10x lepszy sprzęt i potrafił mi się nieraz przywiesić (lecz ja odpalałem na maksymalnych ;))

hah nie wiem czy ściągać bo nieraz gry nie chciały nawet odpalić menu i cały biały ekran był ;( ostatnio próbowałem z dark sector, i tak jak mówię nawet te filmiki na początku nie chciały się włączyć :(

Pytanie do ciebie: Masz 1, czy 2 rdzeniowy procesor? Jeśli jedno-, to gry do 2005 max, jeśli dwu- to gry do 2008. Koniec tematu.

Po 1. Podaj rodzaj procesora
Po 2. Spróbuj pomarańczową kolekcje klasyki - znajdziesz gry na słabe wymagania z klasą, np. Twierdza, FarCry

Tzn. napiszę to co o procesorze wiem,z programu EVEREST:
DualCore Intel Pentium D 820, 2800mhz
seria: A0
Nie wiem czy o to chodzi ; )

DZISIAJ zainstalowałem na próbę Call of Duty World at War. Niestety wyszło jak zwykle że gra nie chcę się załadować, jest czarny ekran a muzyka leci. Może macie jakiś sposób aby bez wchodzenia na tą grę osłabić wymagania do minimum.

Back
Do góry