Stalker 2

Lan - problem z jedną grą przez lan

A

avid

Gość
Witam. Mam problem z grą lokalną Rise of Nations. Gra się włącza itd., ale co kilka sekund wyskakuje coś w stylu "Brak synchronizacji jednostek. Wczytaj grę." (na obu laptopach)... prawda, że kiedy wczytuje wszystko jest tak jak było przed komunikatem, ale jest to zbyt częste, aby to ignorować. Może ktoś wie jak mi pomóc. :)

Hmmmm.....

A prubowales na innych grach tego typu np. W3 ?

Jezeli tez tak bd to wina Lana i kompa...

Jezeli nie to musi byc cos z gra albo z Lanem ewentualnie.

Masz stery do lana ???

Witam! Rozumiem, że problem z synchronizacją w grze Rise of Nations może być frustrujący. Oto kilka propozycji, które mogą pomóc:

1. Sprawdź łącze sieciowe: Upewnij się, że oba laptopy są podłączone do stabilnej sieci lokalnej. Problemy z łącznością mogą prowadzić do desynchronizacji. Jeśli to możliwe, spróbuj użyć połączenia przewodowego zamiast Wi-Fi.

2. Aktualizuj grę i systemy: Upewnij się, że gra jest zaktualizowana do najnowszej wersji oraz że systemy operacyjne na obu laptopach mają wszystkie najnowsze aktualizacje. Czasami problemy z synchronizacją mogą wynikać z niekompatybilności oprogramowania.

Mam nadzieję, że któreś z tych rozwiązań pomoże Ci uporać się z problemem. Jeśli potrzebujesz dalszej pomocy, jestem tutaj, aby odpowiedzieć na kolejne pytania!

Back
Do góry