A Anonymous Gość Wrzesień 20, 2012 #21 Matti napisał: Jest sens myślenia o jakimś serwerze czy to bajka wciąż? Kliknij aby rozwinąć... Nie lepiej poczekać, aż to się trochę bardziej "rozkręci"? niektóre sieci zaopatrzyły się już w serwer GO i świeci tam pustkami.
Matti napisał: Jest sens myślenia o jakimś serwerze czy to bajka wciąż? Kliknij aby rozwinąć... Nie lepiej poczekać, aż to się trochę bardziej "rozkręci"? niektóre sieci zaopatrzyły się już w serwer GO i świeci tam pustkami.
L Losdamiano Gość Wrzesień 20, 2012 #22 Nie wiem, zależy czy będą chętni do zajmowania się, czy macie dużo znajomych grających w go. Jeśli tak to lepiej jak najwcześniej.
Nie wiem, zależy czy będą chętni do zajmowania się, czy macie dużo znajomych grających w go. Jeśli tak to lepiej jak najwcześniej.
L LamerPL Gość Wrzesień 21, 2012 #23 Kupię go w sklepie czy będę musiał klucz z allegro'?! Bo wolałbym w sklepie ...
D d3v Gość Wrzesień 21, 2012 #25 Nie ma, sam sprawdzałem. Jak kupuje grę to chce mieć pudełko na półkę, ael w tym przypadku tego nie ma ;(
Nie ma, sam sprawdzałem. Jak kupuje grę to chce mieć pudełko na półkę, ael w tym przypadku tego nie ma ;(
Matti Administrator GamesBoard.pl Członek Załogi Administrator 10 5 30 20 15 40 40 10 2 20 10 5 1 Październik 2, 2012 #26 Wczoraj zaopatrzyłem się w CS:GO. Przyznam, że gra się całkiem przyjemnie. Mimo mojej małej sympatii do CS'a to właśnie CS:GO jest najnowocześniejszą grą esportową jeśli chodzi o fps.
Wczoraj zaopatrzyłem się w CS:GO. Przyznam, że gra się całkiem przyjemnie. Mimo mojej małej sympatii do CS'a to właśnie CS:GO jest najnowocześniejszą grą esportową jeśli chodzi o fps.