M
MichalQ
Gość
Jaką grę wyścigową wybrać ? Zastanawiam się nad tymi tytułami.
Grid2
TU2
The Crew
Grid2
TU2
The Crew
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niestety w odsłonę 6 z 1999 roku nie miałem okazji zagrać.Zaworek napisał:Się bawimy w kopanie..To ja dorzucę od siebie bardzo starą grę wyścigową co nie wszyscy mogą pamiętać. To była moja pierwsza gra taka rajdowa ;) Pamiętam ją bardzo dokładnie - Test drive 6. Czy wy ją może pamiętacie ? Jak się jeździło np. autem Shelby Cobra :)
playerek napisał:Całkiem tak daleko jak byłem jeszcze dzieckiem z podstawówki była pewna taka gra wyścigowa no tak za cholerę nie mogę sobie przypomnieć tytułu..To jest odpowiednie temat - jeździło się takimi samochodami chyba torze. Mogło się jak ktoś siedział nam na przysłowiowym ogonie użyć klawisza chyba SHIFT i wylatywała taka bomba ? kojarzycie ? Kto przypomni ma reputacje wyżeJ :D
Hmm... Ulubione dwa typy gier - platformery i wyścigówki. Grałem we wszystkie wyścigi jakie widziałem kiedyś w sklepach, w kioskach. Od słabszych technicznie gier w stylu Maluch Racer [1/2/3], po najlepsze wyścigi symulacyjne [wg. mnie- toca race driver 2]. Od "realistycznych" z prawdziwymi autami, przez wszelakie kreskówkowe. Od gier na NESa, przez PSone (błędnie nazywanego PSXem), PC, PS3, Wii, WiiU, Xboxa 360 oraz DSa/3DSa ;) Nie ma wyścigów na te konsole, których bym nie sprawdził.BELZEBUB napisał:KKrólu pika w wolnym tłumaczeniu skąd ty btw znasz tyle wyścigówek ?
Crashday jest już dość leciwą gierką, jednak warto zagrać. Ciekawy model jazdy, totalna rozwałka, kaskaderka, edytor map etc. Tona świetnej zabawy, i czasami da się upolować otwarte serwery. A niskie wymagania pozwalają nawet zagrać na tabletach z Win8 z Intel Atomem ;)BELZEBUB napisał:Z ciekawości zajrzałem sobie na grafikę google i teraz już będę wiedział co będę robił na weekend - zaczynam od razu od pozycji, Crash Day. Dobra okładka, dobry game play nic tylko grać przez cały piątek i sobotę :)
Gra w wersji na 360 jest przyjemna, jednak lepiej wypada Forza Horizon 1.Dla mnie oczywiście NFS. Teraz zamówiłem sobie coś innego na mojego xboxa 360..Tytuł mojej gry wyścigowej to Forza Horizon 2. Czy ktoś próbował w to swoich sił ? Oglądając game-play na Youtube aż beznadziejnie to nie wypada..Widziałem, że można się ścigać z samolotem hahah.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.