Komputer stacjonarny do 2100 zł

H

hihut

Gość
Jak w temacie szukam takiego (wyłącznie stacjonarny!), potrzebuję głównie do gier. Najlepiej żeby był do 2000 zł, ta setka to taki "hak". Jeszcze lepiej niż najlepiej gdyby był od razu złożony, nie w częściach, ale jeśli nie ma wyjścia to mogę przeboleć składanie. :) No i wolałbym procesor Intela...

Taki wydaje się być wystarczający:

Intel 5 3350P 670 zł
MSI B75MA-E33 195 zł
Crucial 4 GB 1333 MHz CL9 115 zł
Corsair VS 450W 150 zł
Seagate 500 GB 7200 RPM 200 zł
SilentiumPC Brutus 310 PureBlack 130 zł
Sapphire Radeon HD7790 1GB DDR5 480 zł

Łącznie jakieś 1940 zł
Jeśli zmienisz kartę z Radeona na GF'a (GeForce GTX 650 Ti Boost 1GB DDR5 192bit 570zł) to zestaw wyniesie Cię 2050zł

Jednak zrobiłem to inaczej :p Zadzwoniłem do kolegi, który zajmuję się (chyba) sprzedażą komputerów, on złoży mi wszystko po niższej cenie jeszcze ze zniżką dla pracownika, więc trochę zaoszczędziłem (tzn. wydałem) Ogólnie nie wydam więcej niż chciałem.

hihut napisał:
Jednak zrobiłem to inaczej :p Zadzwoniłem do kolegi, który zajmuję się (chyba) sprzedażą komputerów, on złoży mi wszystko po niższej cenie jeszcze ze zniżką dla pracownika, więc trochę zaoszczędziłem (tzn. wydałem) Ogólnie nie wydam więcej niż chciałem.

Ale na techplanet.pl składanie kompa jest za free :)
Masz juz ustawiona usługe i wysyłka GRATIS

ZanikającyPRL napisał:
hihut napisał:

Ale na techplanet.pl składanie kompa jest za free :)
Masz juz ustawiona usługe i wysyłka GRATIS

Chodziło mi, że kupi części do złożenia :d

procesor i5 albo i7
karta jakaś z GForce
8 GB ram

tyle pamiętam :D tylko obudowa jakaś srebrno-pomarańczowa :o (ważne, że tania!)

Back
Do góry