M MichalQ Gość Wrzesień 13, 2014 #1 Przeszedłem GTA4 i zastanawiam się nad grami akcji z misjami itp i zastanawiam się na tymi tytułami. Sleeping Dogs Saints Row 4 AC BF 2
Przeszedłem GTA4 i zastanawiam się nad grami akcji z misjami itp i zastanawiam się na tymi tytułami. Sleeping Dogs Saints Row 4 AC BF 2
D dirty Gość Maj 8, 2015 #3 Assassin's Creed i Sint Row fajne. AC sporo dłuższe więcej zabawy, w SR nie oszukam ale z 7h grania na skończenie fabuły.
Assassin's Creed i Sint Row fajne. AC sporo dłuższe więcej zabawy, w SR nie oszukam ale z 7h grania na skończenie fabuły.
R RivS Gość Sierpień 5, 2015 #7 Moim zdaniem powinenieś wybrać Saints Row ponieważ mechanika gry Assasin's creed nigdy się nie zmienia wyjątkiem jest jedynie AC unity
Moim zdaniem powinenieś wybrać Saints Row ponieważ mechanika gry Assasin's creed nigdy się nie zmienia wyjątkiem jest jedynie AC unity
A Apex Dezy 5 15 40 10 20 40 2 10 5 1 Sierpień 5, 2015 #8 Wujcio Dobra Rada napisał: Kliknij aby rozwinąć... Ahh! Ty frajerze! Kolejny mi łopate ukradł!