K kolomakolo123 Gość Lipiec 24, 2012 #1 Mam pytanie jak założyć konto na privie w minecraft. Za pomoc dziękuje.
B Biafra Gość Lipiec 24, 2012 #2 Ja nie rozumiem o co chodzi :D Mój mózg chyba przestał pracować w stronę majnkrafta bo nie mogę pojąć tego tematu xD
Ja nie rozumiem o co chodzi :D Mój mózg chyba przestał pracować w stronę majnkrafta bo nie mogę pojąć tego tematu xD
inu Administrator GamesBoard.pl Członek Załogi Administrator 5 30 20 15 10 40 40 2 20 10 5 1 Lipiec 25, 2012 #3 Ashuan napisał: Ja nie rozumiem o co chodzi :D Mój mózg chyba przestał pracować w stronę majnkrafta bo nie mogę pojąć tego tematu xD Kliknij aby rozwinąć... podbijam :D
Ashuan napisał: Ja nie rozumiem o co chodzi :D Mój mózg chyba przestał pracować w stronę majnkrafta bo nie mogę pojąć tego tematu xD Kliknij aby rozwinąć... podbijam :D
N nedo Gość Lipiec 25, 2012 #4 Jemu chodzi o kupienie premium - .- Wejdz na stronę minecraft.net i w zakładce "shop" kup sobie gift-code.Najlepiej poproś kogoś dorosłego żeby ci pomógł.
Jemu chodzi o kupienie premium - .- Wejdz na stronę minecraft.net i w zakładce "shop" kup sobie gift-code.Najlepiej poproś kogoś dorosłego żeby ci pomógł.
inu Administrator GamesBoard.pl Członek Załogi Administrator 5 30 20 15 10 40 40 2 20 10 5 1 Lipiec 25, 2012 #5 no nie wiem nedo.... założyć konto na privie a kupić premium?
N nedo Gość Lipiec 25, 2012 #6 No może on myśli że priv to serwer premium. A założenie konta to kupienie gift-coda.