Re: Wasze osiągnięcia w League of Legends.
Pozwoliłem sobie obejrzeć ten mecz, bo chciałem zobaczyć jak się gra dianą. W końcu trzeba się uczyć od najlepszych. Przejdźmy do sedna. Tak strasznie wspominałeś coś o team play'u, natomiast w tej grze niczego podobnego nie widziałem. Przypomnij sobie akcję na midzie, gdzie przeciwników było trzech, natomiast was dwóch. Normalne, że nie atakowaliście - przewaga liczebna. Kiedy natomiast przyszedł w sukurs trzeci kolega z teamu i rozpoczęła się walka, stałeś z tyłu z podkulonym ogonem gwałcąc przycisk q (niestety ograniczenie cd nie pozwoliło na wytrysk), przy czym twoi podopieczni zginęli, Ty dostałeś fraga na Xeracie - zwykły steal, toż zabity na 5% hp, gdzie pełny dmg był zrobiony przez kogoś innego. Zdążyłem też zauważyć, że nie bardzo pojmujesz działania swojego ulti. Podczas castowania spella pod klawiszem "q" i trafienia przeciwnika markujesz go. Dostajesz zatem tak jakby darmowy dash do przeciwnika, bo drugi jest już pozbawiony cd. Sekwencja combo powinna więc wyglądać tak > q>r>w>e/r , u Ciebie jednak zauważyłem użycie najpierw ulti, następnie reszty skilli. Napisałeś również, że nie zdążyłeś się ubrać. Super, tylko krytykując mój build (early game) nie wziąłeś pod uwagę faktu, że też nie jest pełny? Nie wiem, może się mylę, bo przecież masz ją ogarniętą w 100%. Jeszcze prosiłbym o umieszczenie na forum build'a, bo nie wiem czy zapamiętam wszystko jak ją ubrać, a chciałbym być taki dobry jak Ty.