Matti Administrator GamesBoard.pl Członek Załogi Administrator 10 5 30 20 15 40 40 10 2 20 10 5 1 Listopad 20, 2011 #1 Wszystko ukazuje poniższy obrazek. Brawo!
A Anonymous Gość Listopad 20, 2011 #3 Re: 32 miliony graczy LoL 32 miliony murzynów noł lajferów, najz.
J JDabrowsky Gość Listopad 20, 2011 #4 Re: 32 miliony graczy LoL Hmm jestem tym małym elemencikiem który dopomógł statystyką się dopełnić! Czyż nie wielki jest taki mały Łejn, który stanowi małą cząsteczkę, jednakże ważną? Bo gdyby nie ta mała cząsteczka nie powstało by coś takiego :D!
Re: 32 miliony graczy LoL Hmm jestem tym małym elemencikiem który dopomógł statystyką się dopełnić! Czyż nie wielki jest taki mały Łejn, który stanowi małą cząsteczkę, jednakże ważną? Bo gdyby nie ta mała cząsteczka nie powstało by coś takiego :D!
Matti Administrator GamesBoard.pl Członek Załogi Administrator 10 5 30 20 15 40 40 10 2 20 10 5 1 Listopad 20, 2011 #5 Re: 32 miliony graczy LoL vane ty uzupełniałeś statystyki o nazwie "Deaths by bots" xD
J JDabrowsky Gość Listopad 20, 2011 #6 Re: 32 miliony graczy LoL Haha ;D To dzięki mnie takie coś powstało :D! Jestem ważny w świecie LoLa... może nie szanowany, ale ważny!
Re: 32 miliony graczy LoL Haha ;D To dzięki mnie takie coś powstało :D! Jestem ważny w świecie LoLa... może nie szanowany, ale ważny!
J JokerHard Gość Listopad 20, 2011 #7 Re: 32 miliony graczy LoL Vane napisał: Haha ;D To dzięki mnie takie coś powstało :D! Jestem ważny w świecie LoLa... może nie szanowany, ale ważny! Kliknij aby rozwinąć... Dobre, Dobre hehe.... Dostaniesz za taki tekst i ten poprzedni karmę.... Spoko koment Ziomuś....
Re: 32 miliony graczy LoL Vane napisał: Haha ;D To dzięki mnie takie coś powstało :D! Jestem ważny w świecie LoLa... może nie szanowany, ale ważny! Kliknij aby rozwinąć... Dobre, Dobre hehe.... Dostaniesz za taki tekst i ten poprzedni karmę.... Spoko koment Ziomuś....
J JDabrowsky Gość Listopad 25, 2011 #8 Re: 32 miliony graczy LoL To pokazuje jak bardzo dużo zarabia League of Legends. Szkoda że nie umieścili informacji na temat wykupionych Riot Pointsów.
Re: 32 miliony graczy LoL To pokazuje jak bardzo dużo zarabia League of Legends. Szkoda że nie umieścili informacji na temat wykupionych Riot Pointsów.
B bold Gość Listopad 28, 2011 #9 Re: 32 miliony graczy LoL Oczywiście, że dużo zarabia, ale firma pracuje na swój sukces w pocie czoła :) Częste aktualizacje to tutaj podstawa. A gra przecież jest za darmo...
Re: 32 miliony graczy LoL Oczywiście, że dużo zarabia, ale firma pracuje na swój sukces w pocie czoła :) Częste aktualizacje to tutaj podstawa. A gra przecież jest za darmo...